Detail afbeelding

Opel KARL

De vijfdeurs Opel KARL is een auto die aan al uw verlangens voldoet. De KARL bevat een royale standaard uitrusting met vijf deuren, vijf volwaardige zitplaatsen en een scala aan praktische systemen zoals Cruise Control. Ontdek snel meer over deze betaalbare en complete Opel.

Prijs Opel KARL

De Opel KARL is bij Motorhuis verkrijgbaar vanaf €12.899,-. Hiervoor rijdt u een luxe standaard auto voorzien van onder andere stuurbekrachtiging met City-modus voor extra licht sturen of parkeren, cruise control, elektrische ramen en buitenspiegels en ook nog eens Hill Start Assist wat er voor zorgt dat u de hellingproef in de auto verleden tijd wordt. Naast de KARL Selection (de standaard uitvoering van de KARL), kunt u ook nog kiezen voor de Edition en de Cosmo variant.

Opel KARL Selection

Uitgerust met onder andere stuurbekrachtiging, cruise control, elektrische ramen, buitenspiegels, Hill Start Assist en meer.

Opel KARL Edition

Extra luxe t.o.v. Selection met airconditioning en geïntegreerde radio met stuurwielbediening en 4 luidsprekers.

Opel KARL Cosmo

Extra luxe t.o.v. Edition met Electronic Climate Control, een lederen stuurwiel. 15-inch lichtmetalen velgen, chromen deurgrepen aan de binnenzijde, mistlampen vóór en nog veel meer.

Bij Motorhuis hebben wij ook regelmatig goede Opel acties. Zo rijdt u de KARL via private lease vanaf slechts €232,- per maand. Direct wegrijden in de Opel KARL? Bekijk onze actuele KARL voorraad.

Onderhoudsabonnement

Opel maakt zorgeloos auto rijden mogelijk voor iedereen. Zo is er voor de Opel Karl al een lekker duidelijk onderhoudsabonnement vanaf € 5,- per maand. Je kiest zelf wat je in het Onderhoudsabonnement wilt opnemen. Het basispakket bestaat uit de verlengde garantie en je kunt kiezen of je daar Onderhoud, Slijtage en Banden aan toe wilt voegen

 

Private lease v.a. €229,- Opel KARL

Nu voor €12.899,-

Opel KARL test

Zodra er een nieuw model op de markt wordt gebracht is dit voor de auto liefhebbers en de auto vergelijkingssites weer een moment om te gaan testen. Uiteraard is de KARL ook door vele partijen getest. Onderstaand kunnen jullie enkele citaten van onder andere Autoweek vinden. Belangrijke testresultaten die wij jullie niet willen onthouden:

Rij-ervaring van de Opel KARL

“Onderweg blijkt de kleine Opel een fijne auto. Hij stuurt mooi helder; niet heel lichtvoetig, maar ook niet te afstandelijk. Daarbij is het bochtengedrag goed voor elkaar. Ook in snel genomen bochten is hij zeer koersvast en blijft hij uitstekend in balans. Dit wordt gecombineerd met een aangenaam volwassen comfort.”

Ten opzichte van de concurrentie “De Karl één van de best rijdende auto’s in het A-segment. Op het gebied van ruimte en verbruik zijn nog wel verbeterpunten te bedenken, maar het comfort is juist opvallend goed voor elkaar.”

KARL offerte

Heeft u interesse in of wilt u meer weten over de nieuwe Opel KARL? Dan bent u bij Motorhuis aan het goede adres. Onze verkopers bij onze Opel vestigingen kunnen u alles vertellen over hét nieuwe model van Opel. U kunt onze Opel showrooms vinden in Alphen aan den Rijn, Delft, Den Haag (Binckhorst én Kerketuinen), Gouda, Haarlem (Grijpensteinweg), Heemskerk, Hoofddorp, Leiden en Velsen. Wilt u weten hoeveel u bij moet betalen bij inruil van uw huidige auto en aanschaf van de nieuwe Opel KARL, vraag dan gerust een vrijblijvende offerte bij ons aan.

Downloads Opel KARL