Detail afbeelding

Opel Mokka-e (nieuw)

Een robuust, onwerkelijk design en ongeëvenaarde technologie: bent u klaar voor een nieuwe dimensie van pure, uitdagende rijdynamiek? Ontdek nu de 100% elektrische Opel Mokka-e.

 

Robuust, uitdagend en 100% elektrisch.

 

Groot rijbereik.

Dankzij de geavanceerde batterijtechnologie geniet u van de vrijheid om tot 332 km te rijden zonder tussentijds bij te laden.

Snel en gemakkelijk opladen.

U kunt de Mokka-e snel en simpel opladen, zowel thuis als onderweg bij een publiek laadpunt. In maximaal 30 minuten is de batterij weer tot 80% opgeladen. Dit geeft u ongekende flexibiliteit, zodat u de Mokka-e zorgeloos kunt gebruiken voor korte én lange ritten.

Voordelen van 100% elektrisch rijden.

U hebt nooit meer te maken met hoge brandstofprijzen, terwijl ook de onderhoudskosten een stuk lager liggen dan die van een brandstofauto. Ook profiteert u van aantrekkelijke overheidssubsidies en lokale voordelen.

Krachtige batterij.

De batterij van de Mokka-e staat garant voor een lange levensduur en een groot rijbereik, dat nog vergroot wordt door regeneratief remmen en een actief warmtebeheersysteem. Als je tijdens het rijden je voet van het gaspedaal haalt, zorgt het regeneratieve remsysteem ervoor dat de wrijvingsenergie die bij het remmen wordt opgewekt, wordt teruggevoerd naar de batterij. Dit vergroot het rijbereik.

Verbazingwekkende prestaties.

Één van de grote voordelen van 100% elektrisch rijden: het maximale koppel van 260 Nm is direct beschikbaar, zodat de Mokka-e verbluffend snel optrekt.

Aangename rust.

De nieuwe Mokka-e schept rust in de hectische wereld van vandaag. In het moderne, ruimtelijke interieur doe je tijdens het rijden nieuwe energie op. En dankzij de stille elektromotoren en de akoestische geïsoleerde cabine kunt u optimaal genieten van uw muziek of een gesprek voeren.

Kies uw eigen rijstijl.

In de Mokka-e bepaalt u zelf hoe u wilt rijden. Alle systemen in de auto passen zich automatisch aan de gekozen rijstijl aan. Denk hierbij aan de acceleratie, stuurbekrachtiging, koeling. Kies Sport voor maximale dynamiek, Eco voor een maximaal rijbereik en Normal voor een evenwichtige rijstijl met efficiënt gebruik van de energie.

Direct overzicht.

Dankzij geavanceerde sensoren en een innovatief monitoringsysteem hebt u in de Mokka-e direct overzicht over alle rijgegevens en het energiegebruik, zodat je altijd precies weet waar je aan toe bent.

Begin 2021.

De productie van de nieuwe Mokka vangt aan in het vierde kwartaal van 2020. De levering start begin 2021.

Opvallend anders Opel Mokka-e (nieuw)

Nu voor €35.399,-

Design.

 

Krachtig en evenwichtig.

De nieuwe Mokka-e vertegenwoordigt met zijn futuristische design de toekomst van Opel. Van zijn krachtige crossover-silhouet tot de krachtige nieuwe belettering op de achterklep: elke lijn benadrukt zijn zelfverzekerde karakter. Met zijn revolutionaire styling onderscheidt de Mokka-e zich direct duidelijk van de massa.

Duidelijk anders.

Ontdek Duitse engineering met een nieuwe, heldere designtaal, waarin ‘less is more’ tot het uiterste is doorgevoerd. Het interieur ademt daardoor een rust die tot een compleet nieuwe rijervaring leidt, wat nog versterkt wordt door unieke bekledingen en decoratie-elementen.

In elk opzicht indrukwekkend.

Waar je ook kijkt, overal zie je gedurfde designkeuzes en innovatieve technologie. Van aandrijflijn tot de scherp belijnde Eco-LED achterlichten waarin de vorm van de nieuwe Opel Vizor aan de voorzijde terugkomt. Hoe langer je kijkt, hoe meer je ontdekt.

Ongekend stijlvol.

De Mokka-e is standaard voorzien van indrukwekkende velgen, maar wie meer wil, heeft de keuze uit stijlvolle 16-, 17- of 18-inch lichtmetalen velgen. Perfecte accessoires om je Mokka-e helemaal af te stemmen op uw stijl!

Persoonlijke accenten.

De Mokka-e geeft u talloze mogelijkheden om je te onderscheiden en je eigen stijl te kiezen.

Een nieuw icoon.

De Vizor is hét nieuwe design-kenmerk van Opel, dat beeldbepalend zal zijn voor alle toekomstige modellen van Opel. Met het Opel-logo als middelpunt omkadert de Vizor de LED Matrix-koplampen en andere high-tech elementen aan de voorzijde van de Mokka.

Veiligheid en innovaties.

  • Intellilux LED Matrix-koplampen
  • Adaptive Cruise Control
  • Automatisch noodremsysteem
  • Pure Panel
  • Panoramische 180 graden achetruitrijcamera
  • Advanced Park Assist

Connectiviteit.

  • Navigatie
  • Infotainment
  • Draadloos opladen

 

 

Downloads Opel Mokka-e (nieuw)