Opel Mokka

Opvallend anders

Ben je klaar om met Opel een stap in de toekomst te zetten? Ontdek de combinatie van een strak design, een verbluffend interieur en krachtige technologie, die al je verwachtingen zal overtreffen. Compact en dynamisch, voor rijplezier op een ongekend hoog niveau. Ontdek het zelf: in de nieuwe Mokka!

Pure kracht

Het baanbrekende design van de nieuwe Mokka zet de toon voor de toekomst van Opel. Zelfbewuste lijnen, een robuuste uitstraling, eigenzinnige details: dit is een auto die er niet voor terugschrikt om op te vallen. Dynamische motoren en een wendbare carrosserie zorgen dat hij zich overal in zijn element voelt. De Mokka GS line spant de kroon, met extra stijlvolle accenten.

Indrukwekkende stijl

Stap in de Mokka en ervaar wat het autorijden van de toekomst inhoudt. Wat meteen opvalt, is hoe rustig en overzichtelijk het interieur is ingericht. Over elk klein detail is nagedacht. Achter het stuur word je ondersteund door innovatieve technologie, zonder storende details, zodat je je aandacht optimaal op de weg kunt houden.

Overal in zijn element

De nieuwe Mokka is gestroomlijnder en compacter dan zijn voorganger, maar vanbinnen is hij net zo ruim en biedt hij royaal comfort voor alle inzittenden. Dankzij geavanceerde IntelliLux LED Matrix-koplampen en slimme assistentiesystemen vindt hij zowel in de stad als op de snelweg uitstekend zijn weg.

Private lease

De nieuwe Opel Mokka private least u al vanaf € 459,- per maand (60 maanden/10.000 km per jaar).

Offerte of proefrit?

Wilt u de Opel Mokka zelf ervaren? Kom dan langs bij één van onze Opel showrooms voor een proefrit of vraag online een offerte en / of proefrit aan. U bent bij Motorhuis méér dan welkom.

Detail afbeelding

Inruilofferte aanvragen

Design

Blik op de toekomst

De nieuwe Mokka valt niet alleen op door zijn atletische, dynamische looks, maar belichaamt in elk aspect de nieuwe designfilosofie van Opel. Dit is het autorijden van de toekomst in zijn mooiste, meest pure vorm.

Een lust voor het oog

De opwindende lijnen van de carrosserie van de nieuwe Mokka zijn nog maar het begin. Zodra je instapt, word je verrast door een harmonieus, licht en ruim interieur, voorzien van geavanceerde technologie die elke rit tot een ongekend plezier maakt.

Overtuigende details

De Mokka ziet er vanuit elke hoek indrukwekkend uit. Elke lijn, elk detail – van de stoere grille aan de voorzijde tot de ultraslanke LED@-achterlichten – is ontworpen om de perfecte combinatie van dynamiek en baanbrekende functionaliteit te bieden.

Je eigen stijl

De Mokka is standaard al uitzonderlijk stijlvol. Om zijn stoere, sportieve karakter jouw persoonlijke accent te geven, is het modelgamma leverbaar met 16″ tot en met 18″ lichtmetalen velgen en een hele reeks schitterende kleuren.

Dak en motorkap in kleur

Om nog meer op te vallen, biedt de Mokka je de keuze uit unieke designopties, die zijn sportieve looks nog beter tot hun recht laten komen. Zo kunnen dak en motorkap optioneel worden uitgevoerd in een contrasterende kleur. Effect verzekerd!

Schitterende lijnen

De Mokka ontleent zijn onmiskenbaar eigen visuele identiteit aan unieke details. Zoals de Vizor, hét nieuwe design-kenmerk van Opel. Of de elegante sierlijst die in één vloeiende beweging van de motorkap, langs de bovenkant van de zijramen, naar de achterklep loopt, waardoor het dak lijkt te zweven.

Veiligheid en innovaties

  • Intellilux LED Matrix-koplampen
  • Adaptive Cruise Control
  • Automatisch noodremsysteem
  • Digitaal cluster
  • Panoramische 180° graden achteruitrijcamera
  • Advanced Park Assist

Connectiviteit

  • Navigatie
  • Infotainment
  • Draadloos opladen

Nieuwe Opel Mokka bij Motorhuis

Ziet u uzelf al helemaal zitten in de nieuwe Opel Mokka? Bij Motorhuis bent u van harte welkom om de auto in het echt te bewonderen en indien gewenst een vrijblijvende proefrit te maken.

De Opel Mokka-E

Ontdek de nieuwe 100% Elektrische Mokka-E: Indrukwekkend rijbereik, snel opladen, baanbrekend stil en spectaculair krachtig. Lees hier meer over de elektrische Mokka-E.

Downloads Opel Mokka