Opel Movano

Voor de Opel Movano is ‘No Job Too Big’. Met zijn 4 lengtes, 3 hoogtes, voor- en achterwielaandrijving, een maximaal toelaatbaar gewicht (GVW) van maximaal 4,5 ton, enkel- en dubbellucht is de Movano uitermate geschikt om alle beladingen te vervoeren. En door een groot aanbod van opties heeft u de mogelijkheid uw werkruimte helemaal aan uw eigen behoeften aan te passen. U rijdt de Opel Movano al vanaf €28.849,- excl BTW.

De Movano is beschikbaar in vier lengtes, drie hoogtes en verschillende carrosserievarianten

 • Gesloten Bestel, Dubbele Cabine, Chassis Cabine, Chassis Dubbele Cabine en Platform Cabine
 • Diverse conversies af-fabriek, waaronder Kipper en Open Laadbak-modellen
 • Totaal voertuiggewicht (GVW): 2,8 ton, 3,0 ton, 3,3 ton, 3,5 ton of 4,0 ton1′

Laadvermogen

Het laadvermogen van de Movano is toonaangevend: afhankelijk van de uitvoering tot 2100 kg. Hij is leverbaar met een totaal voertuiggewicht (GVW) van 3000, 3300, 3500 of 4000 kg. Het maximale aanhangergewicht bedraagt 3000 kg.

Veilig transport

Om te zorgen dat elke vracht veilig op zijn bestemming komt, is de laadruimte voorzien van een groot aantal bevestigingspunten om de lading te borgen. Daarnaast zijn optioneel stevige beschermingspanelen voor vloer en zijwanden leverbaar. De inzittende worden beschermd door een robuuste scheidingswand, met of zonder raam.

Onderhoudsabonnement

Opel maakt zorgeloos auto rijden mogelijk voor iedereen. Zo is er voor de Opel Movano al een lekker duidelijk onderhoudsabonnement vanaf € 8,09 per maand. Je kiest zelf wat je in het Onderhoudsabonnement wilt opnemen. Het basispakket bestaat uit de verlengde garantie en je kunt kiezen of je daar Onderhoud, Slijtage en Banden aan toe wilt voegen.

Advies op maat

 • Bij ons vindt u alles onder één dak. Zo kunnen wij u en uw medewerkers optimaal voorzien in alle mobiliteitsbehoeften; van levering van nieuwe auto’s, onderhoud en schadeherstel tot en met verhuur en leasing.
 • Wij geven deskundig advies en denken met u mee over zaken als wagenparkbeleid & autoregelingen, kostenbesparingen & efficiëntieverbeteringen en het voeren van een verantwoord duurzaamheidsbeleid.
 • Elk bedrijf heeft zijn eigen autobeleid. Daarom maken wij afspraken op maat voor uw bedrijf, met 1 centraal aanspreekpunt.
 • Ook houden wij u graag up to date met actuele informatie over bijv. nieuwe modellen, acties en fiscaliteiten.
 • Mogelijkheid tot het ‘Turnkey’ afleveren van voertuigen, afgestemd op uw specifieke wensen. Voorbeelden hiervan zijn onder andere inrichting, betimmering en bestickering.

Het zakelijke contact persoonlijk houden, daar staan wij voor. Daarom maken wij graag een afspraak met u!

Offerte met inruilauto Offerte zonder auto

Geen inruilauto, wel een offerte?Vul uw gegevens in en wij sturen u zo snel mogelijk een offerte.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stijlvol en robuust

De nieuwe Opel Movano combineert zijn inmiddels legendarische functionaliteit met een ongekend stijlvolle en verzorgde uitstraling. Hij is niet alleen duidelijk gemaakt om hard te werken, maar is ook een visitekaartje voor je bedrijf.

Comfortabele cabine

Het ruime interieur van de nieuwe Opel Movano is een uiterst functionele en tegelijk comfortabele werkomgeving. Het is een veelzijdig mobiel kantoor, voorzien van de geavanceerde digitale connectiviteit van Opel Connect (optioneel). In de versie met enkele cabine biedt hij naast de bestuurder voorin plaats aan twee passagiers en bij de dubbele cabine achterin nogmaals tot vier passagiers.

Varianten en afmetingen

De nieuwe Opel Movano is beschikbaar in vier lengtes, drie hoogtes en verschillende carrosserievarianten:

 • Gesloten Bestel, Dubbele Cabine, Chassis Cabine, Chassis Dubbele Cabine en Platform Cabine
 • Diverse conversies af-fabriek, waaronder Kipper en Open Laadbak-modellen
 • Totaal voertuiggewicht (GVW): 2,8 ton, 3,3 ton, 3,5 ton of 4,0 ton (GVW van 4 ton alleen beschikbaar op de Movano-e

Veelzijdige laadruimte

De laadruimte van de Opel Movano behoort tot de beste in zijn klasse, met royale toegang via brede deuren en een inhoud tot 17 m³. Dat betekent dat hij in de grootste versie met gemakt plaats biedt aan vier europallets. je kunt hem bovendien veilig tot aan het dak beladen, terwijl lading en carrosserie beschermd worden door stevige vloer- en wandpanelen.

Laadvermogen

Het laadvermogen van de Movano is toonaangevend: afhankelijk van de uitvoering tot 2100 kg. Hij is leverbaar met een totaal voertuiggewicht (GVW) van 3000, 3300, 3500 of 4000 kg. Het maximale aanhangergewicht bedraagt 3000 kg. (GVW avn 4 ton alleen beschikbaar op de Movano-e)

Veilig transport

Om te zorgen dat elke vracht veilig op zijn bestemming komt, is de laadruimte voorzien van een groot aantal bevestigingspunten om de lading te borgen. Daarnaast zijn optioneel stevige beschermpanelen voor vloer en zijwanden leverbaar. De inzittende worden beschermd door een robuuste scheidingswand, met of zonder raam.

 

 

Downloads Opel Movano