Opel Movano

Voor de Opel Movano is ‘No Job Too Big’. Met zijn 4 lengtes, 3 hoogtes, voor- en achterwielaandrijving, een maximaal toelaatbaar gewicht (GVW) van maximaal 4,5 ton, enkel- en dubbellucht is de Movano uitermate geschikt om alle beladingen te vervoeren. En door een groot aanbod van opties heeft u de mogelijkheid uw werkruimte helemaal aan uw eigen behoeften aan te passen. U rijdt de Opel Movano al vanaf €25.549,-.

De Movano is beschikbaar in vier lengtes, drie hoogtes en verschillende carrosserievarianten

  • Gesloten Bestel, Dubbele Cabine, Chassis Cabine, Chassis Dubbele Cabine en Platform Cabine
  • Diverse conversies af-fabriek, waaronder Kipper en Open Laadbak-modellen
  • Totaal voertuiggewicht (GVW): 2,8 ton, 3,0 ton, 3,3 ton, 3,5 ton of 4,0 ton1′

Laadvermogen

Het laadvermogen van de Movano is toonaangevend: afhankelijk van de uitvoering tot 2100 kg. Hij is leverbaar met een totaal voertuiggewicht (GVW) van 3000, 3300, 3500 of 4000 kg. Het maximale aanhangergewicht bedraagt 3000 kg.

Veilig transport

Om te zorgen dat elke vracht veilig op zijn bestemming komt, is de laadruimte voorzien van een groot aantal bevestigingspunten om de lading te borgen. Daarnaast zijn optioneel stevige beschermingspanelen voor vloer en zijwanden leverbaar. De inzittende worden beschermd door een robuuste scheidingswand, met of zonder raam.

Onderhoudsabonnement

Opel maakt zorgeloos auto rijden mogelijk voor iedereen. Zo is er voor de Opel Movano al een lekker duidelijk onderhoudsabonnement vanaf € 8,09 per maand. Je kiest zelf wat je in het Onderhoudsabonnement wilt opnemen. Het basispakket bestaat uit de verlengde garantie en je kunt kiezen of je daar Onderhoud, Slijtage en Banden aan toe wilt voegen

Een veelzijdig aanbod Opel Movano

Nu voor €26.399,-

Advies op maat

  • Bij ons vindt u alles onder één dak. Zo kunnen wij u en uw medewerkers optimaal voorzien in alle mobiliteitsbehoeften; van levering van nieuwe auto’s, onderhoud en schadeherstel tot en met verhuur en leasing.
  • Wij geven deskundig advies en denken met u mee over zaken als wagenparkbeleid & autoregelingen, kostenbesparingen & efficiëntieverbeteringen en het voeren van een verantwoord duurzaamheidsbeleid.
  • Elk bedrijf heeft zijn eigen autobeleid. Daarom maken wij afspraken op maat voor uw bedrijf, met 1 centraal aanspreekpunt.
  • Ook houden wij u graag up to date met actuele informatie over bijv. nieuwe modellen, acties en fiscaliteiten.
  • Mogelijkheid tot het ‘Turnkey’ afleveren van voertuigen, afgestemd op uw specifieke wensen. Voorbeelden hiervan zijn onder andere inrichting, betimmering en bestickering.

Het zakelijke contact persoonlijk houden, daar staan wij voor. Daarom maken wij graag een afspraak met u!

Downloads Opel Movano