Opel Rocks-e

De nieuwe Opel Rocks-e is jong, urban én duurzaam! Een 100% elektrische CityCar zonder uitstoot en waarin je vanaf je 16e jaar al mag instappen.

Compact, elektrisch en uitzonderlijk wendbaar

Met een lengte van slechts 2,41 meter, een breedte van 1,39 (exclusief buitenspiegels) en een draaicirkel van slechts 7,2 meter laat de Opel Rocks-e zich uitzonderlijk makkelijk manouvreren door krappe straatjes en is geen enkel parkeervak te klein. Met ruim 63 liter bagageruimte bij de voetenruimte aan de passagierszijde is de Rocks-e ook geschikt om spullen te vervoeren. Er zijn ook bagagevakken achter de stoelen die ruimte bieden aan bijvoorbeeld een sporttas of boodschappen. Tevens is er in- en uitstappen in elke situatie eenvoudig dankzij de tegengestelde richting opendraaiende portieren. En dankzij de gesloten passagiersruimte zijn inzittende

Drie eigenzinnige varianten

De Opel Rock-e wordt gekenmerkt door een eigenzinnig, robuust en uniek design. Typisch voor de Rocks-e is de tweekleurige look van de voor- en achterzijde in combinatie met het nieuwe Opel vizor familiegezicht. LED-koplampen, LED-knipperlichten én een panoramisch dak zijn standaard op alle varianten. De uitvoeringen Klub en Tekno zijn nog opvallender. Deze versies zijn voorzien van ‘x-Style’-wielkappen en stoere, zwarte strepen op de portieren. Andere blikvangers zijn de grijze carrossie van de Rocks-e Klub en de gele skidplates van de Rocks-e Tekno. de kleurenschema’s worden voortgezet in het interieur, met opbergnetten en haken voor boodschappentassen in dezelfde kleuren, evenals grijze of gele inzetstukken rond het instrumentarium en de middenconsole. zelfs de naden van de vloermatten hebben dezelfde karakteristieke kleur.

Offerte of proefrit?

Wilt je de Opel Rocks-e zelf ervaren? Kom dan langs bij één van onze Opel showrooms voor een proefrit of vraag online een offerte en / of proefrit aan. U bent bij Motorhuis méér dan welkom.

 

Inruilofferte aanvragen

Rijd duurzaam vanaf je 16e

Je wilt vrij en mobiel zijn? Graag ook groen? Dat kan met de nieuwe Rocks-e. Je stapt al in vanaf je 16e jaar. Hoe cool!

75 km volledig elektrisch

De Rocks-e geeft je de mogelijkheid om te gaan naar waar je wilt met een actieradius tot 75 km.

100% opgeladen in 4 uur

In slechts 4 uur is jouw Rocks-e weer volledig opgeladen. Gewoon aan het stopcontact.

Exterieur

De nieuwe Rocks-e maakt ook een design statement – met extreem compacte afmetingen, iconische Opel Vizor en deuren die net even anders open gaan dan anders.

Royaal van binnen

De nieuwe Rocks-e heeft voldoende ruimte voor jouw spullen – van tassen voor een ultiem dagje shoppen, tot jouw bestie die naast je zit.

Blijf verbonden

Je gaat nergens heen zonder je smartphone, toch?! dan is het goed om te weten dat je altijd verbonden bent met jouw Rocks-e.

 

 

Downloads Opel Rocks-e