Opel Vivaro-e (nieuw)

De Opel Vivaro-e 100% elektrisch en emissievrij

De nieuwe Opel Vivaro Electric is gemaakt voor bedrijven die hoge normen stellen en een bedrijfswagen nodig hebben die hun dagelijkse werk gemakkelijker en efficiënter maakt. Met een keuze uit drie lengtes en twee batterijtypen voor een rijbereik tot 330 km (wltp)1

De Opel Vivaro-e is verkrijgbaar vanaf € 37.900,- excl. BTW

Subsidie voor elektrische bedrijfswagens

De stap om uw onderneming te elektrificeren is nu kleiner dan ooit. Vanuit de overheid is een subsidie beschikbaar op elektrische bedrijfswagens met als doel Nederland nog schoner te maken. Deze subsidie is specifiek voor ondernemers en kan oplopen tot € 5.000. Als ondernemer kunt u gebruikmaken van Subsidieregeling Emissieloze Bedrijfsauto’s (SEBA) bij aankoop of lease van een nieuwe elektrische bedrijfswagen.

Direct rijden met extra voordeel?

Tijdelijk bieden we aantrekkelijke kortingen aan op onze voorraad Opel Bedrijfswagens! Zo ontvang je een korting van € 2.000 op de Opel Vivaro Electric!

En dat niet alleen, ook profiteer je van 0% financiering op onze voorraadmodellen. Hierdoor stap je zonder extra rentekosten in jouw nieuwe Opel Bedrijfswagen!

Offerte of proefrit?

Wilt u de Opel Vivaro-e zelf ervaren? Kom dan langs bij één van onze Opel showrooms voor een proefrit of vraag online een offerte en / of proefrit aan. U bent bij Motorhuis méér dan welkom.

  1. 1 Het rijbereik is berekend volgens de WLTP-testcyclus (R (EU) 715/2007 en R (EU) 2017/1151). Voorlopige cijfers, onder voorbehoud van de typegoedkeuring en de EU-conformiteitsverklaring, die nog in behandeling zijn. Het rijbereik in de praktijk kan anders zijn en is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de persoonlijke rijstijl, route-eigenschappen, buitentemperatuur, gebruik van de verwarming en airconditioning.
Detail afbeelding

Inruilofferte aanvragen

Perfect geïntegreerde batterij

De nieuwe Opel Vivaro-e biedt de keuze tussen een batterij met een capaciteit van 50 kWh en een rijbereik tot 230 km en een batterij met een capaciteit van 75 kWh en een rijbereik tot 330 km. Het platte batterijpakket van de Vavaro-e is geïntegreerd in de bodemplaat. Dat levert niet alleen ruimtewinst op, maar betekent ook een laag zwaartepunt, voor een optimaal stabiel rijgedrag.

Baanbrekend stil

De Vivaro-e vestigt alleen in positieve zin de aandacht op uw bedrijf. Hij rijdt niet alleen zonder uitstoot, maar is ook uitzonderlijk stil. Ook dat draagt bij tot zijn milieuvriendelijke karakter en maakt rijden in de Vivaro-e nog prettiger.

Regeneratief remmen

De Vivaro-e verspilt geen energie! Zodra u tijdens het rijden uw voet van het gaspedaal haalt, zorgt het regeneratieve remsysteem ervoor dat de wrijvingsenergie die bij het remmen wordt opgewekt, wordt teruggevoerd naar de batterij. Dat vergroot uw rijbereik. In de meest efficiënte modus (B) kunt u op korte ritten zelfs rijden zonder gebruik te maken van de traditionele remmen, zodat u het regeneratief remsysteem optimaal benut en slijtage tot een maximum beperkt.

Snel en gemakkelijk opladen

De krachtige lithium-ion batterijen van de Vivaro-e, met een capaciteit van 50 kWh en 18 batterijmodules of 75 kWh en 27 modules, hebben een hoge energiedichtheid. Bij een publiek laadpunt met een vermogen van 100 kW kunt u de Vivaro-e in 30 tot 45 minuten (afhankelijk van de gekozen batterij) tot 80% opladen. Met de standaard 11 kW lader is uw Vivaro-e optimaal uitgerust voor een drukke werkdag.

Altijd perfect op de hoogte

De nieuwe Vivaro-e is uitgerust met geavanceerde sensoren en een innovatief informatiesysteem dat u onderweg uitstekend informeert over de rijomstandigheden, het resterende bereik en het energieverbruik.

Lage gebruikskosten

Naarmate meer maatregelen genomen worden om vervuild verkeer uit de centra van steden te weren, wordt de inzet van elektrische bedrijfswagens van groeiend belang. De Vivaro-e is bovendien een kostenefficiënte keuze, omdat u niet meer afhankelijk bent van hoge brandstofprijzen, de onderhoudskosten aanzienlijk lager zijn én u kunt profiteren van lokale en overheidssubsidies.

 

 

Downloads Opel Vivaro-e