Detail afbeelding

Opel Vivaro-e (nieuw)

De nieuwe Opel Vivaro-e is gemaakt voor bedrijven die hoge normen stellen en een bedrijfswagen nodig hebben die hun dagelijkse werk gemakkelijker en efficiënter maakt. Met ongeëvenaarde eigenschappen en emissievrije prestaties is de Vivaro-e zowel in de stad als daarbuiten uitstekend op zijn plaats, met een keuze uit drie lengtes en twee batterijtypen voor een rijbereik tot 330 km.  

 

DE BESTELWAGEN ZONDER UITSTOOT.

Op de snelweg én voor korte ritten in de stad: de nieuwe Vivaro-e presteert 100% elektrisch, zonder compromissen wat betreft veelzijdigheid, laadruimte en comfort.

FLINK LAADVERMOGEN

Wat transportcapaciteit betreft biedt de nieuwe Vivaro-e even indrukwekkende cijfers als de Vivaro met verbrandingsmotor: een laadvermogen tot 1.275 k, een enorme laadruimte met een inhoud tot 6,6 m3 en een laadlengte tot 4 m. Niet zuinig als het om laadruimte gaat!

SLIM WERKEN

De nieuwe Vivaro-e geeft u in één oogopslag alle informatie die u tijdens het rijden nodig hebt. Het fraai vormgegeven digitale e-INFO display geeft alle informatie overzichtelijk weer, zodat u onderweg alles onder controle hebt en uw reis efficiënt kunt plannen.

OOK VOOR LANGE AFSTANDEN

Dankzij een batterij met een grote capaciteit en een gestroomlijnd design is de nieuwe Vivaro-e niet alleen gemaakt voor korte ritten in de stad, maar ook voor langere afstanden. Met een hoog, direct beschikbaar koppel en een topsnelheid van 130 km/u kan hij uitstekend uit de voeten op de snelweg.

OP MAAT VOOR UW BEDRIJF

Wat uw bedrijf ook doet, er is altijd een Vivaro-e die daar perfect bij past. U hebt de keuze uit drie lengtes en twee batterijtypen: een batterij met een capaciteit van 50 kWh met een rijbereik tot 230 km en een batterij met een capaciteit van 75 kWh met een rijbereik tot 330 km.

International Van of the Year 2021 Opel Vivaro-e (nieuw)

Nu voor €31.249,-

CONNECTIVITEIT

Vindt de snelste weg naar uw bestemming met het geavanceerde Multimedia Navi met Live Navigatie. De route wordt duidelijk weergegeven op het grote 7-inch touchscreen, dat via Apple CarPlay ook toegang geeft tot muziek en gegevens op uw smartphone.

Maak kennis met een reeks innovatieve diensten om veilig en connected op weg te gaan, met speciale diensten voor elektrisch rijden.

ASSISTENTIESYSTEMEN

  • Driver Assistance pakket
  • Veiligheids+ pakket
  • Head Up Display
  • Surround View achteruitrijcamera

Downloads Opel Vivaro-e