Detail afbeelding

Opel Zafira-e Life

De Opel Zafira-e Life, stijlvol vervoer zonder uitstoot

De nieuwe Zafira-e Life biedt comfortabel plaats aan tot 7 personen en is 100% elektrisch. Daardoor is hij niet alleen ongekend stijlvol en veelzijdig, zoals de Zafira Life met verbrandingsmotor, maar rijdt hij volledig zonder uitstoot en heeft hij aantrekkelijke lage gebruikskosten. Hij is leverbaar in twee lengte, met een keuze uit twee batterijtypen voor een rijbereik tot 330 km (WLTP).

Baanbrekende innovaties en assistentiesystemen maken elke rit in de nieuwe Zafira-e Life optimaal efficiënt en ontspannen. Om maar een paar voorbeelden te noemen: actieve rijstrookassistent, vermoeidheidsassistent, Head-Up display, achteruitrijcamera en adaptieve Xenon-koplampen.

Offerte of proefrit?

Wilt u de Opel Zafira-e zelf ervaren? Kom dan langs bij één van onze Opel showrooms voor een proefrit of vraag online een offerte en / of proefrit aan. U bent bij Motorhuis méér dan welkom.

 

 

 

Offerte met inruilauto Offerte zonder auto

Geen inruilauto, wel een offerte?Vul uw gegevens in en wij sturen u zo snel mogelijk een offerte.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Perfect geïntegreerde batterij

Het hart van de nieuwe Zafira-e is een krachtige batterij met een capaciteit van 75 kWh en een maximaal rijbereik van 230 of 330 km (WLTP). Het platte batterijpakket is geïntegreerd in de bodemplaat. Dat levert niet alleen ruimtewinst op, maar betekent ook een laag zwaartepunt, voor een optimaal stabiel rijgedrag.

Baanbrekend stil

De Zafira-e Life rijdt niet alleen zonder uitstoot, maar is ook uitzonderlijk stil. Dat levert meer rust voor de bestuurder en biedt ook uw passagiers de mogelijkheid in alle rust te praten of te werken.

Regeneratief remmen

De nieuwe Zafira-e Life rijdt soepel, niet alleen ten voordelen van de passagiers, maar ook voor een maximale energie- en kostenefficiëntie. Zodra u uw voet van het gaspedaal haalt, recupereert het regeneratieve remsysteem kinetische energie tijdens het remmen, en zet het die kracht om in nog meer rijbereik. In de hoogste stand (B-modus) kunt u de meeste korte trajecten afleggen zonder uw traditionele remmen te gebruiken. De beperkt slijtage en de bijbehorende onderhoudskosten.

Snel en makkelijk laden

De nieuwe Zafira-e Life laadt in een mum van tijd op, zodat u en uw passagiers nooit lang hoeven te wachten. De krachtige lithium0ion batterij met een capaciteit van 75 kWh heeft een hoge energiedichtheid. Bij een publiek laadpunt met een vermogen van 100 kW kunt u de Zafira-e Life in slechts 30 minuten tot 80% opladen. Dat betekent dat hij met gemak tussen twee ritten is op te laden, zodat hij snel weer klaarstaat voor gebruik.

Altijd perfect op de hoogte

De nieuwe Zafira-e Life is uitgerust met geavanceerde sensoren en een innovatief informatiesysteem dat u onderweg uitstekend informeert over de rijomstandigheden, het resterende bereik en het energieverbruik.