Opel Zafira Life

Met de Opel Zafira Life bent u overal klaar voor. Ga erop uit met het hele gezin in deze stijlvolle en ruime gezinsauto. De stijlvolle Zafira Life biedt luxe comfort voor 6 of 7 personen en ongekende flexibiliteit, gecombineerd met baanbrekende innovaties en veiligheidssystemen.
Duitse techniek, baanbrekende innovaties die uw leven gemakkelijker maken en een schitterend design zorgen dat de Zafira Life uw hoogste verwachtingen overtreft.

 

Belangrijkste kenmerken:

– Leverbaar in 2 lengtes: 4,95 m en 5,30 m
– 6 of 7 comfortabele zitplaatsen
– Flexibel in te delen interieur
– Hoogte minder dan 1,90 m voor onbelemmerde toegang
– Dynamische rij-eigenschappen en efficiënte motoren
– Panoramadak en verwarmbare voorstoelen met massagefunctie
– Geavanceerde assistentiesystemen, zoals Cruise Control met snelheidsbegrenzer en automatische noodremassistent

Handsfree instappen

Via de elektrisch bedienbare schuifdeuren (rechts standaard, links optioneel) kunnen de passagiers achterin gemakkelijk instappen. De bediening gaat dankzij sensors volledig automatisch. Heel handig als u met uw handen vol staat!

Een paar extra ogen

Slimme assistentiesystemen maken het rijden veiliger en minder vermoeiend. Lane Departure Warning waarschuwt u direct als u uw rijstrook onbedoeld dreigt te verlaten. Vermoeidheidsassistent (optie) analyseert met behulp van de front-camera en de stuurbewegingen continu uw rijstijl en waarschuwt u als het tijd is om een pauze te nemen. Adaptive Cruise Control (optie) en verkeersbordherkenning helpen u om altijd een veilige afstand tot uw voorganger aan te houden en met één druk op de knop uw maximumsnelheid aan te passen, zodat u boetes voor te hard rijden gemakkelijk kunt voorkomen.

Veiligheid

Met Airbags aan bestuurders- en passagierszijde, hoofd- en zij-airbags en gordijnairbags op de tweede en derde zitrij brengt de Zafira life alle inzittenden veilig van A naar B.

Extra goed zichtbaar

LED-dagrijverlichting geeft de voorkant van de Zafira Life niet alleen een elegant accent, maar zorgen dat hij ook in alle weersomstandigheden beter wordt opgemerkt.

Zo gefixt

Alle zitplaatsen op de tweede en derde rij van de Zafira Life kunnen worden voorzien van ISOFIX-bevestigingspunten waarin eenvoudig en veilig een kinderzitje kan worden bevestigd.

Zicht op alles

Multifunctionele camera’s aan de voor- en achterkant van de Zafira Life verzamelen continu informatie voor diverse veiligheidssystemen, zoals de innovatieve “Surround View” achteruitrijcamera (optie).

 

Klaar voor ieder avontuur! Opel Zafira Life

Nu voor €69.237,-

Zafira-E Life

De nieuwe 100% elektrische Zafira-e Life brengt de veelzijdige ‘lounge op wielen’ van Opel naar een ongekend hoog niveau. De meest stijlvolle, comfortabele én milieuvriendelijke manier om tot 7 personen te vervoeren. De Zafira-E Life is verkrijgbaar vanaf € 53.711,- (incl. BTW).