BESTELWAGEN BESTELDAGEN

BESTELWAGEN BESTELDAGEN

BESTELWAGEN
BESTELDAGEN

Profiteer deze maand van de Bestelwagen Besteldagen! Alleen deze maand (oktober) krijgt u een gratis upgrade naar automaat én betimmering t.w.v. €1.000,- Daarnaast financiert u uw nieuwe Opel bedrijfswagen nu met 5 jaar 0% rente.
Bekijk hieronder naar welk model uw voorkeur uitgaat:

Opel Combo

Verkrijgbaar in drie verschillende uitvoeringen: Selection, Edition en Innovation.
De Opel Combo is door zijn design direct herkenbaar als een échte Opel: een krachtig, gestroomlijnd profiel, zichtbaar hoge kwaliteit en slimme innovaties.
De Opel Combo is ook op het gebied van veiligheid zeer rijk uitgerust. Zo wordt u gewaarschuwd door de vooraanrijdingsassistent met voetgangersherkenning voor een dreigende aanrijding met een voetganger of een ander voertuig.

Opel Vivaro

Verkrijgbaar in drie verschillende uitvoeringen: Selection, Edition en Innovation.
De aantrekkingskracht van de nieuwe Opel Vivaro is niet alleen te danken aan het laadvermogen en de grote hoeveelheid technologie, maar ook aan de moderne motoren en transmissies, waaronder een 8-traps automaat. Daarmee staat de Vivaro garant voor een uiterst efficiënt verbruik.

Opel Movano

Verkrijgbaar in drie verschillende uitvoeringen: Dubbele cabine, Gesloten bestel en Gesloten laadbak.
Voor de Opel Movano is geen klus te groot. Met zijn 4 lengtes, 3 hoogtes, voor- en achterwielaandrijving, een maximaal toelaatbaar gewicht van maximaal 4,5 ton, enkel- en dubbellucht is de Movano uitermate geschikt om alle beladingen te vervoeren. Door het grote aanbod van opties heeft u de mogelijkheid uw werkruimte helemaal aan uw eigen wensen aan te passen.

Ontdek meer

Terug naar overzicht

Nieuws

Gratis upgrade naar Astra ST

Lees verder

Onze acties

Opel Corsa-e 50-kWh Elegance met € 8.450,- korting

  • Van: €38.377,00
  • Uw korting € 8.450,-
  • Voor: Voor €29.927,00
Bekijk actie

Werkplaatsafspraak

Vestigingen