Combo, Vivaro en Movano: Opel onthult een nieuwe generatie bedrijfswagens

Combo, Vivaro en Movano: Opel onthult een nieuwe generatie bedrijfswagens

Opel heeft de nieuwe Combo, Vivaro en Movano gelanceerd. Elk model heeft een nieuw uiterlijk en interieur, terwijl de batterij-elektrische varianten met hun actieradius nog altijd de maatstaf zijn in hun eigen segmenten. Verder kondigt Opel de komst aan van de Movano met brandstofcel.

De nieuwe lichte bedrijfswagens van Opel zijn direct herkenbaar aan hun specifieke interpretatie van het Vizor-merkgezicht, dat de familieband met de personenauto’s van het merk duidelijk maakt. De Vizor, waarin de karakteristieke koplampen en met merklogo zijn geïntegreerd, beslaat de gehele breedte van de neus.

Behalve van een nieuw uiterlijk heeft Opel de Combo, Vivaro en Movano ook van een gemoderniseerd interieur voorzien. Het hoogtepunt in de opgewaardeerde interieurs is het nieuwe infotainmentsysteem met draadloze smartphone-integratie voor Apple CarPlay en Android Auto, dat te bedienen is via het full colour 10-inch touchscreen.

De batterij-elektrische varianten van de nieuwe Opel Combo, Opel Vivaro en Opel Movano zijn net zo gebruiksvriendelijk als de versies met verbrandingsmotor. Dankzij state-of-the-art batterijtechnologie en de verbeterde efficiëntie van de aandrijflijn, blijven alle drie modellen op het gebied van een emissievrije actieradius toonaangevend in hun klasse.

In de reeks nieuwe lichte bedrijfswagens van Opel zijn de sterkste punten van hun voorgangers behouden, zoals het brede aanbod geavanceerde rijhulpsystemen die ritten en manoeuvreren comfortabeler en vooral veiliger maken. Elk van de drie modellen is in meerdere lengte-, hoogte- en carrosserievarianten leverbaar. Zo is er voor iedere professionele behoefte een geschikte auto samen te stellen, die uitblinkt met een overtuigend laadvolume, laadvermogen en trekvermogen. Opel maakt op korte termijn meer details bekend van de drie nieuwe modellen.


Terug naar overzicht

Nieuws

Opel onthult volledig nieuwe Grandland

Lees verder

Onze acties

Opel Corsa-e 50-kWh Elegance met € 8.450,- korting

  • Van: €38.377,00
  • Uw korting € 8.450,-
  • Voor: Voor €29.927,00
Bekijk actie

Werkplaatsafspraak

Vestigingen