De nieuwe Astra Sports Tourer, vanaf nu te bestellen

De nieuwe Astra Sports Tourer, vanaf nu te bestellen

Het is zover. De nieuwe Astra Sports Tourer is vanaf nu te bestellen. De stationwagenvariant van de zesde generatie Opel Astra is te bestellen met keuze uit vijf motorvarianten en zes uitrustingsniveaus. De consumentenprijzen beginnen bij € 29.749,- voor de 81 kW (110 pk) streke 1.2 Turbo in de uitvoering Business Edition. De private leaseprijzen beginnen bij € 445,- voor genoemde benzinevariant en € 489,- voor de Astra Sports Tourer Plug-in Hybrid (Opel Private Lease, op basis van 60 maanden/10.000 km/jaar). Zakelijke rijders betalen een leasetarief vanaf € 429,- (1.2 Turbo Business Edition, op basis van 60 maanden/10.000 km/jaar, exclusief BTW). Het leasetarief voor de Plug-in Hybrid uitvoering begint bij € 459,-.

Zes uitrustingsniveaus

Opel levert de nieuwe Astra Sports Tourer met keuze uit zes uitrustingsniveaus. Behalve de uitvoeringen Edition, Elegance, GS Line en Ultimate zijn er ook twee Business-uitvoeringen (Edition en Elegance), gericht op de zakelijke rijder en met een aantrekkelijke uitrusting tegen een scherpe fiscale waarde.

De Edition (vanaf € 30.799,-) is de basisuitvoering van de nieuwe Opel Astra Sports Tourer en deze is standaard uitgerust et zaken als elektronische klimaatregeling, een regen- en lichtsensor, acht airbags, parkeersensoren voor en achter, 16-inch lichtmetalen wielen en het Opel Safety Pack met onder meer Lane Keep Assist, Emergency Braking, Driver Attention Alert en Cruise Control. Ook standaard voor de nieuwe Opel Astra Sports Tourer is de Opel Pure Panel met een 10-inch instrumentarium en een 10-inch touchscreen, evenals draadloze Apple CarPlayTM en Android AutoTM, Bluetooth-connectiviteit, DAB+ en twee USB-C-poorten. Specifiek voor de Astra Sports Tourer Plug-in Hybrid zijn Adaptive Cruise Control met Stop & Go, 17-inch lichtmetalen wielen, klimaatregeling met twee zones en een 3,7 kW-boordlader standaard (7,4 kW optioneel).

Plug-in Hybrid

Vanaf de introductie van de nieuwe Opel Astra Sports Tourer ook leverbaar als elektrische plug-in hybride (fiscale waarde vanaf € 34.950,- en netto bijtelling vanaf € 238,-**. De Astra Sports Tourer Plug-in Hybrid combineert een systeemvermogen van 133 kW (180 pk) met een gecombineerd verbruik van slechts 1,1l/100 km (WLTP) dankzij de mogelijkheid om een afstand van circa 60 km volledig elektrisch te rijden.

** Netto bijtelling berekend o.b.v. 37,07% inkomstenbelasting tarief.


Terug naar overzicht

Nieuws

Superscherpe Private Lease tarieven bij ANWB

Lees verder

Onze acties

Opel Corsa Edition1.2 Turbo 100 pk nu met €3.000,- korting

  • Van: €26.589,00
  • Uw korting € 3.000,-
  • Voor: Voor €23.589,00
Bekijk actie

Werkplaatsafspraak

Vestigingen