De nieuwe Mokka-e

Een robuust, futuristisch design en ongeëvenaarde technologie: ben jij klaar voor een nieuwe dimensie van pure, uitdagende rijdynamiek? Ontdek nu de 100% elektrische Mokka-e.

SNEL EN GEMAKKELIJK OPLADEN.

De titel zegt het al. De Mokka-e kan snel en gemakkelijk worden opgeladen. Zowel thuis als onderweg bij een publiek laadpunt. In maximaal 30 minuten is de batterij al voor 80% opgeladen. Dit geeft je ongekende flexibiliteit, zodat je de Mokka-e zorgeloos kunt gebruiken voor korte én voor langere ritten.

GROOT RIJBEREIK.

Dankzij de geavanceerde batterijtechnologie geniet je van de vrijheid om tot 322 km te rijden zonder tussentijds bij te laden.

VERBLUFFENDE PRESTATIES.

De Mokka-e trekt verbluffend snel op. De lichtgewicht elektromotoren met een totaal vermogen van 136 pk zijn perfect in balans geplaatst, zodat de Mokka-e zich zowel in het drukke stadsverkeer als op de snelweg zelfbewust en wendbaar gedraagt.

KRACHTIGE BATTERIJ.

Het hart van de Mokka-e is een krachtige lithium-ion batterij met een capaciteit van 50 kWh, opgebouwd uit 216 cellen met een hoge energiedichtheid. Dit staat garant voor een lange levensduur en een groot rijbereik.

KIES JOUW RIJSTIJL.

In de Mokka-e bepaal je zelf hoe je wilt rijden. Alle systemen in de auto, zoals de acceleratie, stuurbekrachtiging en koeling, passen zich automatisch aan de gekozen rijstijl aan. Kies bijvoorbeeld Sport voor maximale dynamiek, Eco voor een maximaal rijbereik en Normal voor een evenwichtige rijstijl met efficiënt gebruik van de energie.

Schrijf je in om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over de splinternieuwe Mokka en elektrische Mokka-e!


Terug naar overzicht

Nieuws

Gloednieuwe elektrische SUV van Opel krijgt de naam Frontera

Lees verder

Onze acties

Opel Corsa-e 50-kWh Elegance met € 8.450,- korting

  • Van: €38.377,00
  • Uw korting € 8.450,-
  • Voor: Voor €29.927,00
Bekijk actie

Werkplaatsafspraak

Vestigingen