€ 2.950 Opel Subsidie op een nieuwe Opel Mokka-e en Corsa-e

€ 2.950 Opel Subsidie op een nieuwe Opel Mokka-e en Corsa-e

Opel heeft een duidelijke missie: we gaan voor ‘Heel Holland Elektrisch’. Inmiddels zijn er al 9 geëlektrificeerde modellen op de markt, in 2024 bieden we van ieder model minimaal één elektrische variant en in 2028 is Opel een 100% elektrisch automerk.

Om dit te realiseren is continue elektrisch rijden onder de aandacht brengen én stimuleren een belangrijk doel binnen Opel. Niet voor niets bieden we u nu dan ook exclusief een gegarandeerde Opel-subsidie van € 2.950 aan, wanneer u kiest voor de 100% elektrische Corsa-e of Mokka-e. Kortom niet wachten tot januari 2023 en het moment dat de subsidiepot vanuit de overheid weer beschikbaar wordt gesteld. En ook het reserveren van uw nieuwe, elektrische Opel is niet nodig. Bij ons krijgt u gegarandeerd de € 2.950 Opel-subsidie wanneer u nu al beslist de overstap te maken.

Gaat u voorkeur uit naar de elektrische Corsa-e met een sportief design en pittig karakter? Of kiest u liever voor de iets ruimere elektrische Mokka-e met een meer gedurfd design en de topklasse als het gaat om elektrisch rijden? Welke keuze u ook maakt, wij garanderen je in ieder geval 8 jaar garantie op de batterij én de € 2.950 Opel-subsidie.

Wacht dus niet op de overheidspot met subsidie, maar profiteer nu al bij Motorhuis! Bovendien hoe eerder u bestelt, hoe eerder u rijdt en dat is ook nog eens extra aantrekkelijk met de huidige brandstofprijzen!

Liever Private Leasen? Dat kan natuurlijk ook. Bij Opel gelden ook altijd aantrekkelijke Private Lease tarieven.


Terug naar overzicht

Nieuws

€ 2.950 Opel Subsidie op een nieuwe Opel Mokka-e en Corsa-e

Lees verder

Onze acties

Opel Corsa Edition1.2 Turbo 100 pk nu met €1.590,- korting

  • Van: €26.589,00
  • Uw korting € 1.590,-
  • Voor: Voor €24.999,00
Bekijk actie

Werkplaatsafspraak

Vestigingen