Elekrische micro-bedrijfswagen Opel Rocks-e KARGO

Elekrische micro-bedrijfswagen Opel Rocks-e KARGO

Te Koop vanaf € 7.399,-

  1. Uiterst compacte en wendbare bedrijfswagen voor emissievrije stadsmobiliteit
  2. Circa 260 liter flexibel inzetbare laadruimte en 140 kg laadvermogen
  3. Te berijden door iedereen vanaf 16 jaar met een AM rijbewijs of rijbewijs B
  4. 5,5 kWh-batterij in circa 4 uur opgeladen, goed voor 75km* actieradius
  5. Prijzen vanaf € 7.399,- (exclusief BTW) en te leasen vanaf € 169,- per mand

Opel is gestart met de verkoop van de nieuwe Rocks-e KARGO. Het betreft de micro-bedrijfswagenvariant van de elektrische Opel Rocks-e met zeer compacte afmetingen, een uniek design, uitzonderlijke wendbaarheid en bijzonder lage gebruikskosten. De Rock-e KARGO biedt circa 260 liter flexibel inzetbare laadruimte en 140 kg laadvermogen en komt op plekken waar reguliere bedrijfswagen niet kunnen komen. Daarmee is deze emissievrije microbedrijfswagen ideaal voor bezorgdiensten in binnenstedelijke gebieden.

De nieuwe Opel Rocks-e KARGO is te bestellen voor prijzen vanaf € 7.399,- (Exclusief BTW). Hij is ook beschikbaar op basis van operational lease met een mandtarief van € 169,- (via Free2Move Lease, op basis van 60 maanden en 5.000 km per jaar). De Opel Rocks-e KARGO is breed inzetbaar, omdat de elektrische citycar is te berijden door iedereen vanaf 16 maar met een AM rijbewijs of rijbewijs B.

Praktisch interieur met flexibel inzetbare laadruimte

Bij de Rocks-e KARGO heeft de passagiersstoel plaatsgemaakt voor een flexibel inzetbare laadruimte met een inhoud van zo’n 260 liter. De laadruimte is af te dekken en eenvoudig bereikbaar vanaf de bestuurderspositie en via het rechter portier. Neergeklapt en vergrendeld kan de afdekking maximaal 40 kg dragen en aangezien die voorzien is van een antislip oppervlak kan de afdekking gebruikt worden als ‘bureau’.

De afdekking is ook uitneembaar en achter de bestuurdersstoel op te bergen om grotere en hogere objecten te vervoeren. De laadvloer is aan de rechterzijde in hoogte verstelbaar. Onder het afdekblad is ruimte voor objecten van maximaal 1,20 meter lang. In totaal biedt de Rocks-e KARGO zo’n 260 liter laadruimte en een laadvermogen van 140 kg, terwijl de besturuder niets aan ruimte en comfort inlevert te opzichte van de reguliere ROCKS-e.

Emissievrij en uitzonderlijk wendbaar

DeRocks-e KARGO is 2,41 meter lang, 1,39 meter breed en 1,52 meter hoog. Samen met zijn draaicirkel van slechts 7,20 meter zorgt dat ervoor dat hij zich eenvoudig door de smalste steegjes laat manoeuvreren en op plekken kan komen die onbereikbaar zijn voor andere bedrijfswagens.

De elektromotor van de Rocks-e KARGO levert een continuvermogen van 6 kW (8 pk) en een piekvermogen van 9 kW (12 pk) tijdens accelereren. De 5,5 kWh-batterij is in circa 4 uur volledig op te laden via een 220v huishoudelijk stopcontact (1,8 kW laadsnelheid). Een volle batterij biedt een actieradius tot 75 kilometer (WLTP*). De handige, bijbehorende laadkabel van drie meter zit permanent in het voertuig en kan eruit worden getrokken als het stopcontact zich niet direct naast het voertuig bevindt. Eem adapter om met een type 2-stekker te laden bij een openbaar AC-laadpunt is optioneel beschikbaar.

  • *Actieradius bepaalt volgens de methodologie van de WLTP-testprocedure (R (EC) Nr. 715/2007, R (EU) Nr. 2017/1151). De werkelijke actieradius kan variëren onder dagelijkse omstandigheden en is afhankelijk van diverse factoren, met name van de persoonlijke rijstijl, routekenmerken, buitentemperatuur, gebruik van verwarming en airconditioning en thermische voorconditionering.

Terug naar overzicht

Nieuws

Gloednieuwe elektrische SUV van Opel krijgt de naam Frontera

Lees verder

Onze acties

Opel Corsa-e 50-kWh Elegance met € 8.450,- korting

  • Van: €38.377,00
  • Uw korting € 8.450,-
  • Voor: Voor €29.927,00
Bekijk actie

Werkplaatsafspraak

Vestigingen