Extra voorraadvoordeel op bedrijfswagens

Extra voorraadvoordeel op bedrijfswagens

Direct rijden met extra voordeel?

Tijdelijk bieden we aantrekkelijke kortingen aan op onze voorraad Opel Bedrijfswagens! Zo ontvang je een extra korting van €2.000 op de Opel Vivaro Electric en een extra korting van €1.000 op de Opel Combo Electric. En dat niet alleen, ook profiteer je van 0% financiering op onze voorraadmodellen. Hierdoor stap je zonder extra rentekosten in jouw nieuwe Opel Bedrijfswagen!

Tot € 5.000 SEBA Subsidie

Ook kun je in 2024 weer een SEBA Subsidie* van maximaal € 5.000 aanvragen voor de Opel Combo Electric en Opel Vivaro Electric, wat een geweldige kans biedt om extra te besparen.

Opel Combo Electric

De Opel Combo Electric combineert maximale productiviteit voor je bedrijf met een 100% elektrische, emissievrije aandrijving. Zijn compacte afmetingen maken hem uiterst wendbaar, terwijl hij vanbinnen royaal de ruimte biedt, met een laadvolume tot 4,4 m.

Opel Vivaro Electric

De Opel Vivaro Electric is gemaakt voor bedrijven die hoge normen stellen en een bedrijfswagen nodig hebben die hun dagelijkse werk gemakkelijker en efficiënter maakt. Met een keuze uit drie lengtes en twee batterijtypen voor een rijbereik tot 330 km.

Onze voorraad

De subsidieregeling loopt tot en met 31 december 2024 en kan zodra de nieuwe subsidiepot wordt opengesteld worden aangevraagd op www.rvo.nl.


Terug naar overzicht

Nieuws

Opel onthult volledig nieuwe Grandland

Lees verder

Onze acties

Opel Corsa-e 50-kWh Elegance met € 8.450,- korting

  • Van: €38.377,00
  • Uw korting € 8.450,-
  • Voor: Voor €29.927,00
Bekijk actie

Werkplaatsafspraak

Vestigingen