Gratis inrichting of ombouw t.w.v. €1.500,- op uw Opel Bedrijfswagen

Gratis inrichting of ombouw t.w.v. €1.500,- op uw Opel Bedrijfswagen

Opel Bedrijfswagens leveren topprestaties voor uw bedrijf. De Opel Movano, Vivaro en Combo zijn voorzien van een reeks unieke eigenschappen en toonaangevende specificaties en zijn er volledig op gericht om dag in dag uit veel werk voor u te verzetten.

Contact opnemen Offerte aanvragen


Gratis inrichting of ombouw t.w.v. € 1.500,- op uw Opel BedrijfswagenUw nieuwe bedrijfswagen: helemaal bedrijfsklaar

De keuze van een bedrijfswagen is heel specifiek. Het is bijzonder belangrijk dat de bedrijfswagen van uw keuze aan al uw wensen en behoeften voldoet, want goed en passend vervoer is belangrijk voor het runnen van een succesvolle onderneming. Daarom maakt Motorhuis, dé Opel bedrijfswagendealer uw nieuwe bedrijfswagen nu helemaal bedrijfsklaar.

Gratis inrichting of ombouw t.w.v. €1.500*

*niet geldig

Als u een nieuwe Movano, Vivaro of Combo koopt dan regelt Motorhuis de complete inrichting of ombouw ter waarde van maar liefst €1.500. Zo weet u zeker dat uw nieuwe bedrijfswagen volledig op maat wordt ingericht of omgebouwd.

5 jaar zekerheid over kosten

Daarnaast kunt u ook nog eens profiteren van 5 jaar lang 0% rente op uw financiering. Hierdoor weet u de komende vijf jaar precies waar u aan toe bent. Voor een vast bedrag per maand stapt u in een gloednieuwe, rijk uitgeruste, Opel Bedrijfswagen. En u betaalt 5 jaar lang geen cent rente!

Onbezorgd zaken doen

U regelt dit alles rechtstreeks en eenvoudig bij Motorhuis. Onbezorgd zaken doen dus. Kom snel langs bij één van onze showrooms en maak kennis met het veelzijdige aanbod en de talrijke maatwerkmogelijkheden van Opel Bedrijfswagens. U kunt natuurlijk ook online meer informatie aanvragen. U bent bij Motorhuis méér dan welkom.

Opel Bedrijfswagens. Mooi werk.

Bewaren


Terug naar overzicht

Nieuws

Gloednieuwe elektrische SUV van Opel krijgt de naam Frontera

Lees verder

Onze acties

Opel Corsa-e 50-kWh Elegance met € 8.450,- korting

  • Van: €38.377,00
  • Uw korting € 8.450,-
  • Voor: Voor €29.927,00
Bekijk actie

Werkplaatsafspraak

Vestigingen