Maximaal inruilvoordeel tijdens Big Event!

The Big Event van Opel komt eraan! En dat betekent weer ongekend veel voordeel. Tijdens het Big Event krijgt u, bij aankoop van een nieuwe Opel een tankpas met €500,- gratis brandstof, mag u voor €250,- aan Opel accessoires uitzoeken én profiteert u van €2.000,- éxtra inruilwaarde voor uw huidige auto!*
Profiteer van deze unieke aanbieding bij Motorhuis in onze showroom. Alleen van 11 t/m zaterdag
16 september.

Hieronder hebben we de voordelen nogmaals voor u op een rijtje gezet:

 

GRATIS TANKPAS met €500,- brandstof
Alleen tijdens The Big Event ontvangt u een Opel tankpas met maar liefst €500,- gratis brandstof! De pas is 1 jaar geldig bij deelnemende tankstations en herkenbaar aan het Travelcard logo.

Plus €2.000,- EXTRA INRUILWAARDE
U kunt tijdens The Big Event rekenen op een uiterst gunstig inruilaanbod voor uw huidige auto. U profiteert van €2000,- extra inruilwaarde* bovenop de waarde die gehanteerd wordt door de Autotelex Koerslijst. Bereken hier direct uw voordeel en ontvang uw persoonlijke inruil-Waardecheque voor The Big Event.

Plus €250,- GRATIS ACCESSOIRES
Met €250,- aan gratis accessoires kunt u uw nieuwe Opel zeer voordelig personaliseren tijdens The Big Event.

En 5 JAAR LANG SLECHTS 3% RENTE op de financiering
Ook voor de financiering van uw nieuwe auto bent u bij Opel aan het juiste adres. Geen bezoek aan de bank, wél een scherp rentetarief van 3% waardoor u een vast, laag bedrag per maand betaalt. Bovendien kunt u de inruilwaarde van uw huidige auto gebruiken voor een nog lager maandtarief. Lees hier meer over onze financieringsactie.

Big Event VERDUBBELAAR
Bereken de inruilwaarde van uw huidige auto en maak kans op The Big Event Verdubbelaar! De Verdubbelaar wordt van 28 augustus t/m 14 september dagelijks verloot. Meedoen is eenvoudig! Bereken de inruilwaarde van uw huidige auto, geef aan dat uw kans wilt maken op de Verdubbelaar en wie weet wordt de extra inruilwaarde van €2.000,- verdubbeld naar €4.000,-! De winnaars worden dagelijks via een persoonlijk e-mailbericht op de hoogte gesteld.

 

 

Bekijk hier de actie voorwaarden:

disclaimer-personenautos
voorwaarden-verdubbelaar


Terug naar overzicht

Nieuws

In beeld: De Opel Ampera-E

Bekijk nu hoe de Ampera-E vorm krijgt in de fabriek en lees verder over leaseopties en prijs…

Lees verder

Onze acties

Opel Karl 1.0 Edition met € 1.339,- korting

  • Van: € 13.338,00
  • Uw korting € 1.339,-
  • Voor: Voorraad model € 11.999,00
Bekijk actie

Werkplaatsafspraak

Vestigingen