Nieuw: Opel Crossland X

Ontdek de nieuwe Opel Crossland X

Trendy design

Opel heeft de geheel nieuwe Crossland X voorzien van een robuust, expressief en stads design. Het tweede lid van de X-familie valt op door de gedetailleerde vormgeving, zowel van het exterieur als het interieur. Opel laat de karakteristieke ‘double wing’ led-dagrijverlichting terugkomen. Deze verlichting maakt de voorkant van de Crossland X optisch extra breed. Naast het aantrekkelijke uiterlijk, heeft de Opel Crossland X u nog veel meer te bieden.

Compact maar erg flexibel
De Opel Crossland X is het kleinere broertje van de bekende Opel MOKKA X. Kleiner, maar met genoeg ruimte voor passagiers en bagage. De achterbank is gemakkelijk  in lengterichting te verschuiven, waardoor de kofferbak direct een stuk ruimer wordt. Heeft u behoefte aan nog meer ruimte? Dan is het ook mogelijk de achterbank omlaag te klappen. Er is dus altijd ruimte voor al uw boodschappen, sportspullen en andere bagage.
Veiligheid boven alles met de Crossland X
Opel rust de Crossland X bovendien uit met de nieuwste veiligheidssystemen. Zo is de nieuwe CUV (Crossover Utility Vehicle) voorzien van een Head Up Display, 180° graden panorama achteruitkijkcamera, dodehoekdetectie en Forward Collision Alert met voetgangersherkenning. Op deze manier wordt iedere rit in de Opel Crossland X een stuk veiliger.

Optimale connectiviteit
Net als de MOKKA X, is ook de Opel Crossland X voorzien van een 4G WiFi-hotspot. Ook is het mogelijk om geschikte smartphones draadloos op te laden via het inductielaadpaneel. In combinatie met Opel OnStar bent u met de Crossland X altijd en overal verbonden.

Meer weten over de Opel Crossland X?
Voor meer informatie kom gerust langs bij één van onze Opel showrooms. U kunt uiteraard ook online meer informatie of een offerte aanvragen.
U bent bij Motorhuis, méér dan welkom.


Terug naar overzicht

Nieuws

Gratis upgrade naar Astra ST

Lees verder

Onze acties

Opel Corsa-e 50-kWh Elegance met € 8.450,- korting

  • Van: €38.377,00
  • Uw korting € 8.450,-
  • Voor: Voor €29.927,00
Bekijk actie

Werkplaatsafspraak

Vestigingen