Nieuwe Frontera Electric vanaf € 30.499

Nieuwe Frontera Electric vanaf € 30.499

Verkoop van de nieuwe, geëlektrificeerde SUV is gestart

  • Elektrische mobiliteit voor iedereen: scherpe prijsstelling voor gezins-SUV
  • Blikvanger: robuuste interpretatie van Opel designfilosofie ‘Bold & Pure’
  • Ruimte in overvloed: tot wel 1.594 liter bagageruimte, 7-zits uitvoering binnenkort ook als optie leverbaar
  • Overzichtelijk aanbod: twee aandrijftypen, twee uitrustingsniveaus (Edition en GS), twee optiepakketten
  • Aanbod binnenkort aangevuld met Frontera Hybrid en Frontera Electric ‘Long Range’

Tijdens de wereldpremière van de nieuwe SUV in Istanbul (Turkije) kondigde Opel al aan dat de Frontera Electric en de Frontera Hybrid scherp geprijsd zouden worden. Opel maakt de definitieve prijzen van de volelektrische variant bekend en opent de orderboeken. De nieuwe Frontera Electric is leverbaar vanaf € 30.499,-. De prijzen van de Hybrid-variant worden binnenkort ook bekendgemaakt.

Elektromobiliteit voor iedereen

“De nieuwe Frontera vormt de robuuste interpretatie van de ’’Bold & Pure designfilosofie van Opel. Zowel als volledig elektrisch aangedreven versie als met 48 volt hybridetechnologie biedt de nieuwe Frontera veel ‘value for money’. De prijsstelling is dan ook zeer competitief. Deze nieuwkomer toont onze ambitie om elektrische mobiliteit bereikbaar te maken voor iedereen”, aldus Opel directeur; Andres van der Kuil.

Robuuste verschijning, standaard met tal van praktische features

Zijn markante design maakt de nieuwe Opel Frontera in één oogopslag herkenbaar. Als eerste productiemodel draagt de Frontera het nieuwe Opel Blitz embleem trots in het midden van de Opel Vizor. Prominente wielkuipen en sideskirts onderstrepen het robuuste karakter, De moderne uitstraling met focus op de essentie wordt naadloos voortgezet in het interieur. Bestuurder en passagiers kijken uit op een cockpit met een nieuw ontworpen stuur en als optie een tweede 10-inch beeldscherm (standaard voor GS). Daarnaast biedt de Frontera standaard het innovatieve smartphonestation, waarmee de inzittenden hun eigen smartphone kunnen gebruiken als infotainmentsysteem.

Comfortabel en flexibel

Een belangrijke eigenschap van de nieuwe Frontera is het aangename comfort op zowel lange reizen als korte ritten. Voorin kunnen bestuurder en passagier naar wens plaatsnemen op de nieuwe, gepatenteerde Intelli-Seat. De uitsparing in het midden van deze ergonomische stoelen vermindert de druk op het staartbeen. De bagageruimte meet 450 liter en kan met de achterbank neergeklapt tot 1.594 liter worden uitgebreid. Voor extra flexibiliteit zorgt de 60:40 deling van de achterbankleuning; ook de dubbele laadvloer is standaard aan boord. Moet er nog meer bagage mee? Dan kan de klant kiezen voor de optionele, praktische dakrails.

Overzichtelijk aanbod: twee aandrijvingstypen, twee uitrustingsniveaus, twee optiepakketten

Intuïtief, toegankelijk en met focus op de essentie: de nieuwe Opel Frontera voldoet op alle gebieden aan deze klanteisen – van de keuze van de aandrijving tot de uitrustingsmogelijkheden en het orderproces.

Wie lokaal emissievrij wil rijden kan de volledig elektrische Frontera Electric bestellen, met een actieradius van maximaal 310 kilometer (volgens WLTP1). Als ‘Long Range’ versie komt de nieuwe Frontera Electric circa 400 kilometer (WLTP2) ver op een batterijlading.

Ongeacht welke aandrijving de klant kiest, het rijplezier ligt op een hoog niveau dankzij de specifieke onderstelafstemming. De ingenieurs in Rüsselsheim hebben veel energie gestoken in het optimaliseren van de carrosseriebewegingen en het creëren van de voor Opel typerende rijkarakteristiek – ook wanneer met hogere snelheden, bijvoorbeeld op de Duitse Autobahn, wordt gereden.

De voor de Frontera aangeboden uitrustingsniveaus zijn al even overzichtelijk voor de klant. De nieuweling is leverbaar als Frontera Edition of als Frontera GS. De Edition is al voorzien van een uitgebreide standaarduitrusting. De nog completer uitgevoerde GS beschikt daarnaast bijvoorbeeld over multimedia-infotainment met een eigen 10-inch kleuren-touchscreen en geïntegreerde navigatie, alsmede een achteruitrijcamera. Kopers kunnen hun Frontera verder personaliseren met twee optiepakketten, zodat de SUV volledig voldoet aan hun eigen stijl en voorkeuren: het Comfort pakket en het Technologie pakket.


[1] Voorlopige waarden, vastgesteld volgens WLTP-testprocedure (R (EC) No. 715/2007, R (EU) No. 2017/1151). De daadwerkelijke actieradius is afhankelijk van dagelijkse omstandigheden en verschillende factoren, in het bijzonder de persoonlijke rijstijl, gereden route, buitentemperatuur, gebruik van verwarming en airconditioning en thermische voorverwarming.


Terug naar overzicht

Nieuws

Ontdek de Astra Electric Business Edtion!

Lees verder

Onze acties

Opel Corsa-e 50-kWh Elegance met € 8.450,- korting

  • Van: €38.377,00
  • Uw korting € 8.450,-
  • Voor: Voor €29.927,00
Bekijk actie

Werkplaatsafspraak

Vestigingen