De nieuwe Opel Insignia Grand Sport

Opel heeft de eerste exclusieve foto’s van de nieuwe Opel Insignia Grand sport onthuld. In de loop van 2017 komt het nieuwe vlaggenschip van Opel op de markt. Op alle vlakken is de nieuwe Insignia Grand Sport uitzonderlijk. De nieuwe Insignia is slimmer, dynamischer, ruimer, efficiënter en lichter dan ooit en heeft een compleet vernieuwde atletische vormgeving. De nieuwe Opel Insignia Grand Sport beleeft zijn wereldpremière in maart 2017 op de Autosalon van Genéve.

Over de nieuwe Insignia Grand Sport
De huidige generatie heeft de titel Car of the Year in 2009 bemachtigd en inmiddels zijn er meer dan 900.000 insignia’s verkocht. De nieuwe Insignia Grand Sport is gebaseerd op een compleet nieuwe architectuur. Opel heeft de nieuwe Isignia Grand Sport 175 kilogram lichter gemaakt dan zijn voorganger door de toepassing van lichtgewicht materialen. Door deze gewichtsvermindering komen de nieuwe hightech eigenschappen zoals vierwielaandrijving met torque vectoring en compleet nieuwe achttrapsautomaat optimaal tot hun recht.

Uitstekende Infotainment en Connectiviteit Insignia Grand Sport
De nieuwe insignia biedt uitstekende infotainment en connectiviteit dankzij de nieuwste generatie IntelliLink-systemen en Opel OnStar. Opel OnStar zal bij de introductie van de nieuwe Insignia uitgebreid worden met de mogelijkheid om via de persoonlijke assistent een hotel te kiezen en te assisteren bij het maken van een boeking.

Intelligente Technologieën
Geen enkel ander model in het segment biedt zo’n grote range aan intelligente technologieën als het nieuwe vlaggenschip van Opel. De nieuwe Insignia Grand Sport is voorzien van de nieuwste technologie, zoals de nieuwste generatie IntelliLux LED®-matrixverlichting, Lane Keep Assist, Rear cross Traffic Alert en een head-updisplay. Daarnaast kan de nieuwe insignia ook uitgerust worden met unieke AGR-gecertificeerde premium stoelen voor optimaal zitcomfort.

Meer informatie of een offerte ontvangen?
Wilt u meer informatie ontvangen over de nieuwe Opel Insignia Grand Sport? Kom dan langs in één van onze Opel showrooms. U kunt uiteraard ook eerst online meer informatie en / of een offerte aanvragen. U bent bij Motorhuis méér dan welkom.


Terug naar overzicht

Nieuws

Gloednieuwe elektrische SUV van Opel krijgt de naam Frontera

Lees verder

Onze acties

Opel Corsa-e 50-kWh Elegance met € 8.450,- korting

  • Van: €38.377,00
  • Uw korting € 8.450,-
  • Voor: Voor €29.927,00
Bekijk actie

Werkplaatsafspraak

Vestigingen