Nu te bestellen: de vernieuwde Opel bedrijfswagens

Nu te bestellen: de vernieuwde Opel bedrijfswagens
  • Alle Opel bedrijffswgens voorzien van Opel Vizor
  • Elektrificatie, connectiviteit en innovatieve technologie
  • Elektrische modellen met grotere actieradius (tot 350 km (WLTP))
  • Vernieuwde Opel bedrijfswagens nu te bestellen vanaf € 18.900,-

Opel heeft het gehele bedrijfswagenaanbod vernieuwd. De modellen zijn voorzien van vernieuwde elektrificatie, verbeterde connectiviteit en geavanceerde technologieën. De vernieuwde Opel Combo, Opel Vivaro en Opel Movano zijn per direct te bestellen voor prijzen vanaf € 18.900,-. Het klantvoordeel loopt op tot € 13.280,-.

Grotere actieradius voor Opel Combo Electric

Aan het exterieur valt de Opel Vizor op, waarmee de Opel Combo is voorzien van het nieuwe merkgezicht. Vanbinnen heeft de Combo optioneel een digitaal instrumentarium en een 10-inch touchscreen voor infotainment. Het nieuw geïntroduceerde smartphone-station behoort voortaan tot de standaarduitrusting. Door middel van een app die kan worden gedownload op de telefoon kan via spraakbesturing dan wel stuurwielbediening de navigatie, telefoon of radio bediend worden. Tevens horen geavanceerde veiligheids- en assistentiesystemen bij de standaarduitrusting. Zo voldoet de vernieuwde Opel Combo aan de nieuwste veiligheidseisen. Daarnaast heeft de volledig elektrisch aangedreven Opel Combo Electric nu een grotere actieradius tot wel 330 km (WLTP).

De vernieuwde Opel Combo is leverbaar vanaf € 18.900,- en de elektrische Opel Combo Electric vanaf € 29.690,-. Dat betekent een klantvoordeel van € 1.900,- tot € 4.260,- ten opzichte van de voorgaande modellen met vergelijkbare uitrustingen.

Opel Vivaro optioneel met e-PTO

Ook de Opel Vivaro is nu voorzien van het Opel Vizor-familiegezicht, optioneel gecombineerd met led-verlichting. Het grootste nieuws zit echter binnenin, in de vorm van een volledig nieuw interieur met een digitaal instrumentarium en een 10-inch centraal touchscreen voor alles op het gebied van infotainment. De standaarduitrusting is verder uitgebreid met extra veiligheids- en assistentiesystemen, waarmee de Vivaro aan de nieuwste eisen voldoet. Ook het aanbod van aandrijflijnen is gewijzigd. De 100 pk sterke dieselversie komt te vervallen, terwijl de 120 pk sterke dieselmotor nu leverbaar is voor de verlengde L3-variant. De volledig elektrische aandrijflijn van de Opel Vivaro Electric is geüpdatet en biedt nu een actieradius tot wel 350 km (WLTP). Een innovatie in het bedrijfswagensegment is de optionele Power Take-Off (e-PTO), waarmee het mogelijk is om externe apparaten van stroom te voorzien op plekken waar geen stopcontact aanwezig is.

De vernieuwde Opel Vivaro is leverbaar vanaf € 26.300,- en de vernieuwde Opel Vivaro Electric vanaf € 37.900,-. Dat betekent voor beide modellen een klantvoordeel van € 1.700,- ten opzichte van het voorgaande model met vergelijkbare uitrusting.

Opel Movano met automaat en zestien ADAS-systemen

Ook de Opel Movano is zowel vanbinnen als vanbuiten vernieuwd. Zo heeft hij een grondig gewijzigd dashboard. Ook de Movano kan worden uitgerust met een volledig digitaal instrumentarium en een 10-inch centraal touchscreen (standaard op de Movano Electric). De optionele 8-traps automaat zorgt voor extra comfort en gemak. Maar liefst zestien ADAS-systemen (bestuurdersassistentie) houden een oogje in het zeil en waarschuwen en ondersteunen wanneer nodig. De Opel Movano behoort hiermee tot de meest geavanceerde bedrijfswagens in zijn segment en kan autonoom rijden op level 2. Ook de bestaande (veiligheids)uitrusting is vernieuwd en uitgebreid, waarmee de Movano aan de nieuwste vereisten voldoet. De Opel Movano is er ook als volledig elektrisch aangedreven Movano Electric, met tot wel 420 km actieradius (WLTP). Ook is de Movano beschikbaar met een laadvolume tot wel 22m3.

De vernieuwde Opel Movano is leverbaar vanaf het formaat L2H1 met een vanafprijs van € 29.300,-. Dat is een klantvoordeel van € 2.800,- ten opzichte van het voorgaande model met vergelijkbare uitrusting. De Opel Movano Electric (leverbaar vanaf L3) is leverbaar vanaf € 54.500,-. Dat is een klantvoordeel van maar liefst € 13.280,-.


Terug naar overzicht

Nieuws

Ontdek de Astra Electric Business Edtion!

Lees verder

Onze acties

Opel Corsa-e 50-kWh Elegance met € 8.450,- korting

  • Van: €38.377,00
  • Uw korting € 8.450,-
  • Voor: Voor €29.927,00
Bekijk actie

Werkplaatsafspraak

Vestigingen