Opel OnStar uw persoonlijke mobiliteits- en service assistent

OnStar is de nieuwe en gebruiksvriendelijke technologie van Opel die u in contact brengt met een speciaal opgeleide adviseur, en niet met een apparaat. Ervaar een service die uw dagelijkse ritten verandert. U heeft zich nog nooit zo relaxed, flexibel en veilig gevoeld in een auto.

Automatic Crash Response

Opel OnStar is een nieuw en uniek systeem dat u in verbinding brengt met een OnStar adviseur- of bij een ongeval automatisch voor hulp belt- 24/7, 365 dagen per jaar. OnStar geeft u in de auto toegang tot tal van innovaties, van hulp bij pech onderweg, voertuigdiagnose tot aan een geïntegreerde 4G Wi-Fi hotspot in heel Europa.

Bekijk hier de video op YouTube.

WI-FI Hotspot, uw auto is online

Wi-Fi hotspots zijn onderdeel van ons leven- dus het wordt tijd dat we hotspots in onze auto’s hebben. U zult versteld staat wat een verschil een krachtige Wi-Fi maakt, vooral als uw hele familie in de auto zit. Uw kinderen zullen het ook fantastisch vinden.

Bekijk hier de video op YouTube.

Smartphone APP.

Hoeveel kilometers kan ik nog rijden? Hoe zit het met de bandenspanning? En waar heb ik mijn auto geparkeerd? De OnStar Smartphone app geeft u antwoord. De OnStar Smartphone App geeft bedieningscomfort een nieuwe dimensie.

Bekijk hier de video op YouTube.

Hulpteam gestolen voertuig. Wij helpen u de auto terug te krijgen.

Als u uw auto niet kunt vinden, bestaat de kans dat hij is gestolen. Met OnStar kunt u dit controleren. Als uw auto daadwerkelijk is gestolen, kunnen wij u helpen om uw auto terug te vinden want OnStar werkt nauw samen met de lokale politie.

Bekijk hier de video op YouTube.

Voertuigdiagnose, het beste soort verrassingen

Systematische voertuigdiagnose houdt u up-to-date over de conditie van uw auto, zodat u tijdig actie kunt ondernemen en onverwachte reparaties voorkomt.

Bekijk hier de video op YouTube.

Bestemming downloaden. Aanwijzingen op aanvraag

War is dat goede restaurant? Het museum moet hier ergens in de buurt zijn…..De gewenste bestemming vinden is niet altijd eenvoudig. Daar kan OnStar u bij helpen. Uw persoonlijke adviseur reageert op alle vragen en verzoeken en zorgt dat u uw bestemming nooit mist.

Bekijk hier de video op YouTube

Uw privacy. Uw beslissing

Er is maar een persoon die bepaalt wat OnStar wel en niet kan doen. U.

Wist u dat?

  • Opel OnStar in Nederland al 7.670 gebruikers heeft?
  • Het Nederlandse OnStar team al 429 keer hulp heeft geboden in een noodsituatie?
  • Er via de app al 54.036 keer is gezocht naar de locatie van de auto?
  • Er al 24.086 Opels zijn vergrendeld of ontgrendeld via de OnStar app?
  • Er al 3 gestolen Opels zijn teruggevonden via Opel OnStar?

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over Opel OnStar? Kom dan lang bij één van onze Opel showrooms. U kunt uiteraard ook een Showroom afspraak maken of een proefritafspraak maken. U bent bij Motorhuis, méér dan welkom.


Terug naar overzicht

Nieuws

Nu 24 maanden garantie op een Opel Astra Occasion

Lees verder

Onze acties

Opel Corsa-e Launch Edition Automaat met 4.000,- korting

  • Van: €36.557,00
  • Uw korting € 4.000,-
  • Voor: Voor €32.557,00
Bekijk actie

Werkplaatsafspraak

Vestigingen