Talent gezocht

Talent gezocht

Al jaren is er een tekort aan automonteurs in Nederland. Het aantal openstaande vacatures is in de afgelopen jaren meer dan verdubbeld. Gelukkig kent het vak een stijgende populariteit. Steeds meer jongeren kiezen voor een studie autotechniek. Het aantal leerlingen Mobiliteit is sinds 2014-2015 met 28% gestegen. Het aantal studenten op MBO-niveau 3 en 4 steeg in drie jaar tijd zelfs met gemiddeld 46 procent*. De strijd om jong talent zal dus volop gaan losbarsten.

Opel is blij met de aanwas van dit aanstormende talent en windt er daarom geen doekjes om. Gisteren ging een roadshow langs autotechniekopleidingen in heel Nederland van start. Met een droomvacature hoopt het de technici in spe te helpen. Zij maken kans op een stage bij rallycoureur Timo van der Marel tijdens de WRC Monte Carlo Rally. Alle studenten autotechniek die ervan dromen om te sleutelen aan de Opel Adam R2 rallywagen tijdens een echte rally, kunnen zich vanaf vandaag inschrijven via www.opel.nl/motorsport/student.

Droomstage

De droomstage maakt onderdeel uit van ‘Unlock Your Potential’. Opel roept mensen op om het beste in zichzelf naar boven te halen op basis van doorzettingsvermogen, daadkracht en lef. De droomstage sluit hier perfect bij aan. Sleutelen aan een snelle wagen, in dienst van een kritische coureur vraagt van een monteur prestaties op de toppen van zijn of haar kunnen. Door het achterlaten van een motivatie maken studenten kans om aanwezig te zijn op de finaledag op 5 januari.

Droombaan

Niet per se op zoek naar een droomstage maar wel op zoek naar een droombaan. Kijk tussen onze vacatures of jouw droombaan er bij zit!

 


Terug naar overzicht

Nieuws

Launch Event nieuwe Opel Vivaro

Lees verder

Onze acties

Opel Corsa min. € 3.233,- korting

  • Van: €20.332,00
  • Uw korting € 3.233,-
  • Voor: Voorraad model €17.099,00
Bekijk actie

Werkplaatsafspraak

Vestigingen