Werkplaatsacties

Opel Economy Service

Voor onderhoud en reparatie van uw Opel bent u bij Motorhuis aan het juiste adres. Onze goed opgeleide monteurs kennen alle ins en outs van iedere Opel. Zij werken met de beste gereedschappen en beschikken over de meest recente informatie uit het Opel netwerk. Speciaal voor Opels vanaf 5 jaar kunnen wij een betaalbaar alternatief aanbieden in de vorm van Economy Service.

Bekijk actie

Laat een frisse wind door jouw Opel waaien

Een vervuilde airco is niet altijd merkbaar, maar kan wel impact hebben op de gezondheid en muffe geurtjes veroorzaken. Vanaf € 39 kan je jouw airco professioneel laten reinigen, tijdelijk met een Human Technology® interieurreiniger t.w.v. €17,95 cadeau!

Bekijk actie

MyOpel

Met myOpel kunt u voor de volle 100% profiteren van de unieke service van Opel. Zo kunt u bijvoorbeeld eenvoudig een online werkplaatsafspraak maken via myOpel.nl.

Bekijk actie

Opel Airco Service

Een goed werkend aircosysteem zal minder snel defecten vertonen en minder energie verbruiken. Met tijdig onderhoud voorkomt u grote reparaties achteraf en bespaart u brandstof.

Bekijk actie

Opel Servicepas

Voor slechts € 35,- per jaar profiteert u van vele voordelen met een Opel Servicepas. Deze is voor alle Opel-rijders bij Motorhuis aan te vragen en is standaard 1 jaar geldig.

Bekijk actie

Opel Onderhoudsbeurt

Geen verrassingen. Met de preventieve onderhoudsbeurten van Motorhuis houden wij uw auto in topconditie. Zodat u altijd kunt rekenen op uw vervoer. Maak een afspraak voor uw onderhoudsbeurt bij Motorhuis.

Bekijk actie

Nieuws

THE BIG E-VENT IS GESTART!

Lees verder

Onze acties

Opel Corsa Edition 1.2 S&S 75pk nu met €3.250,- korting

  • Van: €20.835,00
  • Uw korting € 3.250,-
  • Voor: Voor €17.585,00
Bekijk actie

Werkplaatsafspraak

Vestigingen