Motorhuis Alphen
  • Personenauto showroom
  • Bedrijfswagen showroom
  • Service personenauto's
  • Service bedrijfswagens
Motorhuis Alphen
Curieweg 9
2408 BZ Alphen aan den Rijn
T. 0172 - 460 960
E. alphen@​motorhuis.nl

Motorhuis dé Opel dealer voor Alphen aan den Rijn e.o.

Bij Motorhuis in Alphen aan den Rijn staat een enthousiast team voor u klaar om u van dienst te zijn. Of het nu gaat om de aankoop van een nieuw Opel model of met de service of reparatie aan uw huidige Opel. Naast het complete nieuwe Opel gamma heeft Motorhuis Alphen ook een grote voorraad Opel occasions staan. Bent u op zoek naar een Opel KARL, een Opel Corsa of een Opel Meriva?  Met een mix van modellen, uitvoeringen, kleuren en bouwjaren staat er vast een Opel occasion van uw wensen tussen. Kijk hier alvast om te zien wat er bij Motorhuis Alphen op voorraad staat.

Opel kopen in Alphen aan den Rijn

Motorhuis Alphen maakt 20 jaar onderdeel uit van het Motorhuis concern dat vorig jaar  haar 100 jarig bestaan heeft gevierd. Het verkoopteam van Motorhuis Alphen helpt u graag veder. Of u op zoek bent naar een nieuwe Opel of dat u op zoek bent naar een Opel occasion. Met een keuze uit ongeveer 60 Opel occasions staat de auto van uw droom er vast bij. Breng een bezoek aan onze showroom of bekijk onze voorraad alvast online via. Voor een overzicht van al onze Opel vestigingen klik dan hier.

Waar vindt u Opel dealer Motorhuis in Alphen aan den Rijn

Motorhuis Alphen is gelegen aan de Curieweg 9 in Alphen aan den Rijn. Komt u vanaf de N11, dan neemt u afslag 8. Bij de locatie kunt u uw auto uitstekend parkeren. En mocht u gebruik willen maken van een leenfiets? Dat kan, vraag hiernaar bij één van onze medewerkers.

Voel u thuis bij Motorhuis...

De koffie staat klaar, dan kunt u rustig kijken welke auto het beste bij u past. Wij staan altijd klaar om u te helpen bij het maken van de beste keuze. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos de weg op gaat.

Direct contact
Contactformulier

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uw Opel dealer Motorhuis Alphen

Bij Motorhuis Alphen kunt u uw auto met een gerust hart brengen voor onderhoud, reparatie en garantie. De technisch specialisten worden getraind door Opel en werken uitsluitend met Opel apparatuur en gereedschap. Mocht er uit het onderhoud extra werkzaamheden komen, dan wordt u hier altijd vooraf over geïnformeerd zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Een afspraak maken doet u heel makkelijk online via motorhuis.nl/afspraak

Toon route
Motorhuis Alphen
Curieweg 9
2408 BZ Alphen aan den Rijn
T. 0172 - 460 960
E. alphen@​motorhuis.nl