Motorhuis Delft
  • Personenauto showroom
  • Bedrijfswagen showroom
  • Service personenauto's
  • Service bedrijfswagens
Motorhuis Delft
Exportweg 3
2645 ED Delfgauw
T. 015 - 251 72 30
E. delft@​motorhuis.nl

Motorhuis

Of u nu op zoek bent naar een (jong gebruikte) occasion of uw auto toe aan onderhoud of reparatie, het team van Motorhuis Delft staat voor u klaar.

Met een modern pand, met voldoende parkeergelegenheid bent u welkom om onze occasions te bewonderen. Met een groot aanbod van occasions in allerlei, bouwjaren en uitvoeringen zit er vast een occasion bij van uw wensen. Bent u op zoek naar een kleine stadsauto of zoekt u meer een familie auto?  Online kunt u alvast een kijkje nemen in onze voorraad.

Waar is Motorhuis in Delft

Motorhuis Delft is gelegen aan de Exportweg 3 in Delfgauw (Houd er rekening mee bij het instellen van uw navigatie dat u Delfgauw intoetst ipv Delft). Vanaf de A13 en N470 is het pand van Motorhuis Delft goed te bereiken en er is voor het pand voldoende parkeergelegenheid.

Voel u thuis bij Motorhuis...

De koffie staat klaar, dan kunt u rustig kijken welke auto het beste bij u past. Wij staan altijd klaar om u te helpen bij het maken van de beste keuze. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos de weg op gaat.

Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uw Opel dealer Motorhuis Delft

Garage in Delft

Is uw auto toe aan jaarlijkse onderhoud of heeft uw auto een reparatie nodig? Met een team van specialisten is uw auto bij Motorhuis Delft in goede handen en kunt u met een gerust hart weer de weg op gaan. Van tevoren krijgt u een prijsindicatie, zodat u weet waar u aan toe bent. Wilt u een afspraak maken, dan kan gemakkelijk online via motorhuis.nl/afspraak.

Toon route
Motorhuis Delft
Exportweg 3
2645 ED Delfgauw
T. 015 - 251 72 30
E. delft@​motorhuis.nl