Motorhuis Delft
  • Personenauto showroom
  • Bedrijfswagen showroom
  • Service personenauto's
  • Service bedrijfswagens
Motorhuis Delft
Exportweg 3
2645 ED Delfgauw
T. 015 - 251 72 30
E. delft@​motorhuis.nl

Motorhuis uw Opel dealer voor Delft e.o.

Of u nu op zoek bent naar een nieuw Opel, een Opel occasion of uw Opel is toe aan onderhoud of reparatie, het team van Motorhuis Delft staat voor u klaar.

Met een modern pand, met voldoende parkeergelegenheid bent u welkom om onze nieuwe Opel modellen te bewonderen. Met een groot aanbod van Opel occasions in allerlei modellen,  bouwjaren en uitvoeringen zit er vast een Opel occasion bij van uw wensen. Bent u op zoek naar een kleine stadsauto, dan is de Opel KARL wellicht iets voor u, of zoekt u meer een familie auto? Dan past de Opel Astra of Zafira misschien meer bij u. Online kunt u alvast een kijkje nemen in onze voorraad.

Voor het merk Opel bent u bij Motorhuis in Delft aan het juiste adres

Motorhuis vierde vorig jaar groots haar 100 jarig bestaan. De vestiging in Delft maakt sinds 2002 uit van het Motorhuis concern. Een enthousiast team van Opel specialisten, onder leiding van Frans Meeuwisse, heet u van harte welkom bij Motorhuis Delft. Wilt u een proefrit maken in een nieuwe Opel of maakt u een keuze uit één van de 45 Opel occasions? Het verkoopteam van Motorhuis Delft helpt u graag verder. Voor alle Opel vestigingen van Motorhuis klik dan hier.

Waar is Opel dealer Motorhuis in Delft

Motorhuis Delft is gelegen aan de Exportweg 3 in Delfgauw (Houd er rekening mee bij het instellen van uw navigatie dat u Delfgauw intoetst ipv Delft). Vanaf de A13 en N470 is het pand van Motorhuis Delft goed te bereiken en er is voor het pand voldoende parkeergelegenheid.

Voel u thuis bij Motorhuis...

De koffie staat klaar, dan kunt u rustig kijken welke auto het beste bij u past. Wij staan altijd klaar om u te helpen bij het maken van de beste keuze. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos de weg op gaat.

Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uw Opel dealer Motorhuis Delft

Opel garage in Delft

Is uw auto toe aan jaarlijkse onderhoud of heeft uw auto een reparatie nodig? Met een team van Opel specialisten is uw Opel bij Motorhuis Delft in goede handen en kunt u met een gerust hart weer de weg op gaan. Van tevoren krijgt u een prijsindicatie, zodat u weet waar u aan toe bent. Wilt u een afspraak maken, dan kan gemakkelijk online via motorhuis.nl/afspraak.

Toon route
Motorhuis Delft
Exportweg 3
2645 ED Delfgauw
T. 015 - 251 72 30
E. delft@​motorhuis.nl