Motorhuis Gouda
  • Personenauto showroom
  • Bedrijfswagen showroom
  • Service personenauto's
  • Service bedrijfswagens
Motorhuis Gouda
Keerkring 3
2801 DG Gouda
T. 0182 - 68 39 39
E. gouda@​motorhuis.nl

Opel dealer Gouda

Bij Motorhuis Gouda kunt u terecht voor advies, een proefrit en/of taxatie, aankoop en verkoop van een nieuwe Opel. Heeft uw auto onderhoud of reparatie nodig, dan is uw Opel in goede handen bij het technische team. Naast nieuwe Opels heeft Motorhuis Gouda een mix van Opel Occasions staan. Voor ieder wat wils. Van de Opel Corsa en Opel Astra tot de Opel Insignia.  Misschien bent u wel op zoek naar een Opel bedrijfsauto, Motorhuis Gouda kan u vast verder helpen. Breng een bezoek aan de showroom of neem alvast een kijkje online in onze voorraad.

Opel in Gouda

Peter Overgaag, vestigingsmanager van Motorhuis Gouda staat met een hecht team van Opel specialisten voor u klaar. Of u meer wilt weten over de laatste modellen, misschien de overstap overweegt om elektrisch te gaan rijden, een proefrit wilt maken of wilt weten wat uw huidige auto waar is. Bent u op zoek naar een Opel occasion, dan kan Motorhuis Gouda met een voorraad van zo’n 70 Opel occasions vast verder helpen. Staat uw keuze er niet tussen, kijk dan bij één van onze andere Opel vestigingen.

Opel dealer in Gouda

Op industrie Nieuwe Park West is het pand van Motorhuis Gouda gehuisvest. Op de begane grond treft u een ruime showroom met de nieuwste Opel modellen en kunt u bij onze servicebalie terecht als u uw auto voor onderhoud of een reparatie komt brengen. Op de tweede etage staat een grote voorraad Opel Occasions.

Voel u thuis bij Motorhuis...

De koffie staat klaar, dan kunt u rustig kijken welke auto het beste bij u past. Wij staan altijd klaar om u te helpen bij het maken van de beste keuze. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos de weg op gaat.

Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uw Opel dealer Motorhuis Gouda

Opel garage in Gouda

Voor onderhoud, reparatie en garantie aan uw Opel kunt u terecht bij onze werkplaats. Voor onder andere APK, het vervangen van een distributieriem, en een kleine of grote beurt. U kunt ook online een afspraak maken via motorohuis.nl/afspraak. Len Pronk en zijn team heten u van harte welkom.

Toon route
Motorhuis Gouda
Keerkring 3
2801 DG Gouda
T. 0182 - 68 39 39
E. gouda@​motorhuis.nl