Motorhuis Haarlem
  • Personenauto showroom
  • Bedrijfswagen showroom
  • Service personenauto's
  • Service bedrijfswagens
Motorhuis Haarlem
Grijpensteinweg 10
2014 KX Haarlem
T. 023 - 528 15 50
E. haarlem@​motorhuis.nl

Motorhuis dé Opel dealer voor Haarlem e.o.

Welkom bij Motorhuis Haarlem. Dé officiële dealer voor het merk Opel voor Haarlem en omstreken. Hier kunt u terecht voor de aankoop of verkoop van een Opel, maar ook is uw Opel hier in goede handen als uw auto onderhoud, een reparatie of garantie nodig heeft. Motorhuis Haarlem beschikt over een grote voorraad Opel occasions. Bent u op zoek naar een stadsauto? Dan is de Opel KARL of Opel Corsa misschien iets voor u. Heeft u wat meer ruimte nodig en zoekt u meer een familieauto? Dan is er een ruime keuze van Opels Astra, Opels Meriva en Opels Zafira. Voor alle Opel occasions kijkt u alvast hier in onze online voorraad.

Motorhuis officieel dealer van Opel in Haarlem

Henk Vessies, de vestigingsmanager van Motorhuis Haarlem werkt al ruim 40 jaar bij Motorhuis, en staat samen met zijn team dagelijks voor u klaar. Met veel passie voor het merk Opel, vertellen zij u graag meer over de laatste modellen, technische snufjes, elektrisch rijden enzovoort. U kunt een proefrit maken in één van de nieuwe Opel modellen of maak uw keuze uit één van de 50 Opel occasions. Voor al onze Opel vestigingen kijk dan hier.

Waar vindt u Opel dealer Motorhuis in Haarlem

Vanaf de Westelijke Randweg is Motorhuis Haarlem aan de Grijpensteinweg 10 goed te bereiken. In de showroom op de begane grond staat het gehele Opel gamma voor u klaar.

Voel u thuis bij Motorhuis...

De koffie staat klaar, dan kunt u rustig kijken welke auto het beste bij u past. Wij staan altijd klaar om u te helpen bij het maken van de beste keuze. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos de weg op gaat.

Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uw Opel dealer Motorhuis Haarlem

Opel garage in Haarlem

Wilt u dat uw Opel in de beste hand is? Dan kunt u uw Opel met een gerust hart achterlaten bij Johan Ruiter en zijn technisch team. Zij zijn allen getraind door Opel en gebruiken uitsluitend Opel apparatuur, Opel gereedschap en Opel onderdelen. Zo kunt u weer vol vertrouwen wegrijden in uw Opel. Wilt u online een afspraak maken voor onderhoud, reparatie of garantie? Dan kan dit online via motorhuis.nl/afspraak of neem contact op via: 088 088 03 23.

Toon route
Motorhuis Haarlem
Grijpensteinweg 10
2014 KX Haarlem
T. 023 - 528 15 50
E. haarlem@​motorhuis.nl