Motorhuis Heemskerk
  • Personenauto showroom
  • Bedrijfswagen showroom
  • Service personenauto's
  • Service bedrijfswagens
Motorhuis Heemskerk
Rijksstraatweg 30
1964 LJ Heemskerk
T. 0251 - 229 162
E. heemskerk@​motorhuis.nl

Motorhuis uw Opel dealer voor Heemskerk e.o.

Bij Motorhuis Heemskerk, de officieel dealer voor het merk Opel, bent u van harte welkom. Naast het complete gamma met nieuwe Opels, heeft Motorhuis Heemskerk een keur aan Opel occasions staan. Of u nu op zoek bent naar een Opel Corsa, Opel Meriva of Opel Insignia. Er zijn voldoende Opel occasions op voorraad in verschillende prijsklasse. Motorhuis Heemskerk nodigt u van harte uit om een bezoek te brengen aan onze showroom of onze werkplaats.

Opel kopen bij Motorhuis Heemskerk

Bent u op zoek naar een nieuwe Opel of uw wilt uw Opel verkopen in de omgeving van Heemskerk, dan kunt u bij Motorhuis Heemskerk terecht. Ook als u op zoek bent naar een Opel occasion bent u bij Motorhuis Heemskerk aan het juiste adres, want met zo’n 45 Opel occasions hebben wij vast een Opel van uw wensen. En zo niet, dan heeft Motorhuis met 9 Opel vestigingen vast de auto die u zoekt. Bekijk hier al onze Opel vestigingen.

Opel dealer in Heemskerk

Aan de Rijkstraatweg 30 in Heemskerk staat het mooie Opel dealer pand van Motorhuis met showroom en werkplaats. Motorhuis Heemskerk is makkelijk te bereiken en voor het pand is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar. Mark Doppenberg, vestigingsmanager en zijn team heten u van harte welkom.

Voel u thuis bij Motorhuis...

De koffie staat klaar, dan kunt u rustig kijken welke auto het beste bij u past. Wij staan altijd klaar om u te helpen bij het maken van de beste keuze. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos de weg op gaat.

Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uw Opel dealer Motorhuis Heemskerk

Opel garage in Heemskerk

Of uw Opel nu onderhoud nodig heeft of reparatie, als officieel dealer van het merk Opel is uw auto in de beste handen van het technische team van Motorhuis Heemskerk onder leiding van Ron van der Weijden. Kom langs of maak direct een afspraak via motorhuis.nl/afspraak.

Toon route
Motorhuis Heemskerk
Rijksstraatweg 30
1964 LJ Heemskerk
T. 0251 - 229 162
E. heemskerk@​motorhuis.nl