Motorhuis Katwijk
  • Service personenauto's
Motorhuis Katwijk
Lageweg 22
2222 AG Katwijk
T. 071 - 402 92 03
E. katwijk@​motorhuis.nl

Auto onderhoud, APK en autoreparatie? Bezoek Motorhuis Katwijk

Zoekt u een betrouwbaar adres voor onderhoud of reparatie aan uw auto? Bij ons servicecentrum  Motorhuis Katwijk bent u verzekerd van de beste kwaliteit. Door de nauwe samenwerking met Eurorepar heeft Motorhuis Katwijk toegang tot het uitgebreide assortiment aan onderdelen. Daarnaast beschikken de technici over internationale kennis op het gebied van alle merken en alle modellen auto’s. Voor onder andere een APK, grote beurt of kleine beurt en voor een bandenwissel maakt u online gemakkelijk een werkplaatsafspraak.

Uw autodealer voor onderhoud en service in Katwijk

Met alle showrooms en servicecentra in Nederland, is Motorhuis momenteel een van de oudere autodealerbedrijven in het land. Motorhuis Katwijk is het servicecentrum voor uw auto in de regio. De vestiging is te vinden op de Lageweg 22 en is makkelijk te bereiken met de auto. Via de N206 neemt u de afslag Industrieterrein ’t Heen. Ga vervolgens de rotonde op en sla links af, u rijdt de Ambachtsweg op. Na ongeveer 600m draait de Ambachtsweg iets naar links en gaat deze over in de Lageweg.

Voel u thuis bij Motorhuis...

De koffie staat klaar, dan kunt u rustig kijken welke auto het beste bij u past. Wij staan altijd klaar om u te helpen bij het maken van de beste keuze. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos de weg op gaat.

Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uw Opel dealer Motorhuis Katwijk

Een auto kopen in de buurt van Katwijk

Op zoek naar een autodealer bij u in de buurt? De dichtstbijzijnde Motorhuis vestiging vindt u in Leiden. Voor een nieuwe auto of occasion bent u bij Motorhuis aan het juiste adres. Motorhuis is uw vertrouwde autodealer en voorziet in een groot aanbod aan nieuwe en gebruikte personenauto’s van de merken Opel, Citroën, DS, Jeep, Alfa Romeo en Fiat. Bekijk snel onze actuele voorraad.

Private lease mogelijkheden bij Motorhuis

Stap voordelig in een nieuwe auto met Motorhuis Private Lease.  Private lease betekent onbezorgd een nieuwe auto rijden tegen een vast bedrag per maand. Verzekering, onderhoud, motorrijtuigbelasting en reparaties zijn bij de prijs inbegrepen. U hoeft alleen nog maar te tanken. Naast het leasen van nieuwe auto’s kunt u bij Motorhuis ook terecht voor private occasion lease. Meer weten? U kunt bij ons altijd terecht voor een persoonlijke toelichting.

Toon route
Motorhuis Katwijk
Lageweg 22
2222 AG Katwijk
T. 071 - 402 92 03
E. katwijk@​motorhuis.nl