Motorhuis Den Haag Kerketuinen
  • Personenauto showroom
  • Bedrijfswagen showroom
  • Service personenauto's
  • Service bedrijfswagens
Motorhuis Den Haag Kerketuinen
Kerketuinenweg 70
2544 CW Den Haag
T. 070 - 309 89 80
E. kerketuinen@​motorhuis.nl

Motorhuis Den Haag Kerketuinen uw Opel dealer

Bij Motorhuis bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een nieuwe Opel of een Opel occasion. U bent van harte welkom om een kijkje te nemen in onze showroom. Terwijl u een proefrit maakt in de Opel van uw keuze, taxeren wij uw huidige auto geheel vrijblijvend. Naast alle nieuwe Opel modellen heeft Motorhuis Den Haag Kerketuinen een ruim aanbod aan occasions. Bent u op zoek naar bijvoorbeeld een jong gebruikte Opel Agila, een Opel Corsa of wellicht een Opel Meriva?  In een verschillende mix van bouwjaren, kleuren en uitvoeringen is er vast een Opel occasion bij van uw wensen. Wij nodigen u uit om alvast online een kijkje te nemen in onze voorraad occasion. Als officieel dealer van het merk Opel is uw Opel voor onderhoud en reparatie in goede handen.

Voor het merk Opel bent u bij Motorhuis Den Haag Kerketuinen aan het juiste adres

Vanaf 2002 is Motorhuis Den Haag Kerketuinen officieel Opel dealer. U vindt er een prachtige, ruime showroom waar het gehele Opel gamma staat te pronken. Naast nieuwe Opels heeft Motorhuis Den Haag Kerketuinen ook gemiddeld zo’n 70 Opel occasions staan. Wilt u een proefrit maken, of bent u nieuwsgierig wat uw huidige auto waard is? Kom dan langs, het team van Motorhuis Den Haag Kerketuinen, onder leiding van Edwin Neijhoft, helpt u graag verder. Wilt u weten waar Motorhuis nog meer Opel vestigingen heeft, klik dan hier.

Waar vindt u Opel dealer Motorhuis in Den Haag Kerketuinen

Motorhuis Den Haag Kerketuinen is te vinden aan de Kerketuinenweg 70 in Den Haag. Op industriegebied Zichtenburg staat een mooi pand wat makkelijk te bereiken is per auto en er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Wilt u gebruikmaken van het openbaar vervoer dan is er op 100 meter afstand een tramhalte en de Uithof is bereikbaar op 500 meter afstand waar zich een trein en tramstation bevindt.

Voel u thuis bij Motorhuis...

De koffie staat klaar, dan kunt u rustig kijken welke auto het beste bij u past. Wij staan altijd klaar om u te helpen bij het maken van de beste keuze. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos de weg op gaat.

Direct contact
Voor al uw vragen

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uw Opel dealer Motorhuis Den Haag Kerketuinen

Opel garage in Den Haag Kerketuinen voor de beste service

Is uw auto toe aan jaarlijks onderhoud of heeft uw auto een reparatie nodig? In onze werkplaats beschikken we over een aantal Opel technisch specialisten die met hun jarenlange ervaring snel en efficiënt het beste uit uw Opel weten te halen. Harry Nieuwenhuysen, servicemanager van Motorhuis Den Haag Kerketuinen heet u graag van harte welkom.

Toon route
Motorhuis Den Haag Kerketuinen
Kerketuinenweg 70
2544 CW Den Haag
T. 070 - 309 89 80
E. kerketuinen@​motorhuis.nl