Motorhuis Leiden
  • Personenauto showroom
  • Bedrijfswagen showroom
  • Service personenauto's
  • Service bedrijfswagens
Motorhuis Leiden
Vondellaan 80
2332 AH Leiden
T. 071 - 535 18 00
E. leiden@​motorhuis.nl

Motorhuis dé Opel dealer voor Leiden e.o.

Motorhuis Leiden is de Opel dealer voor Leiden en omstreken. Hier kunt u terecht voor verkoop, onderhoud, reparatie en garantie aan uw Opel. Naast alle nieuwe Opel-modellen, zowel personen- als bedrijfswagen, heeft Motorhuis Leiden een brede mix van zo’n 70 Opel occasions staan. Van de Opel KARL, Opel Corsa tot aan de Opel Insignia, ze staan er in verschillende bouwjaren en prijsklassen. Er is altijd wel een auto die aan uw wensen voldoet. Ook als u op zoek bent naar een bedrijfswagen occasions kunnen zij u verder helpen. Breng een bezoek aan onze showroom of neem alvast een kijkje in onze online showroom.

Voor het merk Opel kunt u terecht in Leiden

Motorhuis is een begrip in Leiden en omgeving. In 2019 vierde Motorhuis haar 100 jarig bestaan. Ooit begonnen met het merk Ford, verkreeg Motorhuis in 1958 het dealerschap van Opel. Met een team waarvan sommige al tientallen jaren ervaring hebben, bent u bij Motorhuis Leiden in goede handen. Frans Meeuwisse en zijn team heet u van harte welkom. Nieuwsgierig naar al onze Opel-vestigingen, kijk dan hier.

Waar vindt u Opel dealer Motorhuis in Leiden

Motorhuis Leiden is gesitueerd aan de Vondellaan 80 aan de rand van Leiden (uitvalsweg A44) tegenover het Naturalis en op loopafstand van het centraal station. Op het terrein van Motorhuis Leiden is voldoende parkeergelegenheid en mocht u het wensen is er een gratis leenfiets voor u beschikbaar.

Voel u thuis bij Motorhuis...

De koffie staat klaar, dan kunt u rustig kijken welke auto het beste bij u past. Wij staan altijd klaar om u te helpen bij het maken van de beste keuze. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos de weg op gaat.

Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uw Opel dealer Motorhuis Leiden

Breng uw Opel voor onderhoud en reparatie bij garage in Leiden

U wilt toch ook altijd op uw Opel kunnen vertrouwen? Daarom is goed onderhoud van groot belang. Bij Motorhuis werken gespecialiseerde monteurs met liefde voor het vak aan uw Opel. Uw Opel kunt u met een gerust gevoel achterlaten. Het technisch team zorgt dat u weer veilig op weg kunt. Maak nu alvast een afspraak via motorhuis.nl/afspraak

Toon route
Motorhuis Leiden
Vondellaan 80
2332 AH Leiden
T. 071 - 535 18 00
E. leiden@​motorhuis.nl