Motorhuis Velsen

  • Bedrijfswagen showroom
  • Service personenauto's
  • Service bedrijfswagens
Motorhuis Velsen
Zeilmakerstraat 15
1991 JC Velserbroek
T. 023 - 517 31 20
E. velsen@​motorhuis.nl

Voel u thuis bij Motorhuis...

De koffie staat klaar, dan kunt u rustig kijken welke auto het beste bij u past. Wij staan altijd klaar om u te helpen bij het maken van de beste keuze. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos de weg op gaat.

Routebeschrijving

U kunt ook een routebeschrijving aanvragen.
Google Maps route is een externe link.

Routebeschrijving
Vooraanzicht pand

Uw opel dealerMotorhuis Velsen

Showroom

Motorhuis heeft een prachtige bedrijfswagen showroom in Velserbroek. Bij deze vestiging kunt u terecht voor een nieuwe Opel Combo, Vivaro of Movano. Verder is er een ruime keuze aan gebruikte bedrijfsauto’s.

Werkplaats

Motorhuis heeft een prachtige werkplaats in Velserbroek. Bij deze vestiging kunt u terecht voor onderhoud en reparatie van onder andere uw Opel of Citroën bedrijfswagen. Daan Kerssens en zijn medewerkers staan er dagelijks voor u klaar.

Onderhoud

Voor onderhoud en reparatie voor Opel of Citroën bedrijfswagens kunt u ook bij onze werkplaats terecht. Voor o.a. apk, distributieriem vervangen en een grote of kleine beurt voor uw auto kunt u direct online een afspraak maken.

Bandenservice

Voor opslag van uw autobanden kunt u bij ons terecht tijdens de vooraf aangekondigde periodes. Houdt daarom goed onze actie pagina in de gaten! Voor het aanschaffen van nieuwe autobanden kunt u online een bestelling plaatsen op onze unieke autobanden website.