Motorhuis Den Haag Binckhorstlaan
  • Personenauto showroom
  • Bedrijfswagen showroom
Motorhuis Den Haag Binckhorstlaan
Binckhorstlaan 125
2516 BA Den Haag
T. 070 - 381 03 81
E. denhaag@​motorhuis.nl

Motorhuis uw Opel dealer voor Den Haag e.o.

Bent u op zoek naar een nieuwe Opel of een Opel occasion, dan bent u bij Opel dealer Den Haag aan het juiste adres. Bezoek onze showroom en bewonder alle Opel modellen. Wij taxeren uw huidige auto geheel vrijblijvend als u een proefrit maakt in uw favoriete Opel en vertellen u graag meer onder het genot van een kopje koffie. Ook heeft Opel dealer in Den Haag een ruim aanbod aan occasions voor u klaarstaan! De Opel Corsa en Opel Astra zijn er bijvoorbeeld volop als occasion. Voor een actueel overzicht van onze Opel Occasions neemt u een kijkje in onze online showroom.

Voor het merk Opel bent u bij Motorhuis in Den Haag aan het juiste adres

Motorhuis Den Haag is al tientallen jaren hét Opel dealerbedrijf voor Den Haag en omstreken. Een team van Opel-specialisten staat in de showroom voor u klaar om u bij te staan in de enorme keuze in mogelijkheden. U kunt bij ons 6 dagen in de week terecht voor advies op maat, een proefrit zonder afspraak, informatie over de nieuwste Opel snufjes, of gewoon, een kopje koffie.  Rob van der Spek, vestigingsmanager en het team van Motorhuis Den Haag nodigen u graag uit voor een kennismaking. 

Waar vindt u Opel dealer Motorhuis in Den Haag

Deze vestiging in Den Haag is gevestigd op de Binckhorstlaan 125. Het is slechts vijf minuten rijden en zeven minuten met het OV vanaf Den Haag Centraal. Afgelopen jaren is er hard gewerkt aan de aanleg van de Rotterdamsebaan. De Binckhorstlaan heeft een nieuwe inrichting gekregen waarmee de bereikbaarheid van Motorhuis Den Haag is verbeterd.

Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uw Opel dealer Motorhuis Den Haag Binckhorstlaan

Dé Opel garage in Den Haag voor onderhoud en reparatie

Voor onderhoud en service van Opel auto’s bent u bij onze Opel dealer in Den Haag aan het juiste adres. In onze werkplaats beschikken we over een aantal technisch specialisten die met hun jarenlange ervaring snel en efficiënt het beste uit uw Opel weten te halen. Boek nu online uw afspraak via motorhuis.nl/afspraak

Toon route
Motorhuis Den Haag Binckhorstlaan
Binckhorstlaan 125
2516 BA Den Haag
T. 070 - 381 03 81
E. denhaag@​motorhuis.nl