Showroom Haarlem

Vanuit onze vestiging in Haarlem kunnen wij u alles bieden op het gebied van mobiliteit. In onze showroom presenteren wij u de nieuwste modellen van Opel en Citroën.

Contact opnemen

Vanuit onze vestiging in Haarlem kunnen wij u alles bieden op het gebied van mobiliteit. In onze showroom presenteren wij u de nieuwste modellen van Opel en Citroën. Naast nieuwe auto’s hebben wij ook een brede selectie aan gebruikte auto’s voor u klaar staan. Wij kunnen u adviseren bij de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto.

Showroom Haarlem ook voor de zakelijke markt

Naast de aanschaf van een auto kunt u bij onze autodealer Haarlem ook terecht voor andere (zakelijke) mobiliteitsoplossingen zoals lease, shortlease en verhuur. Daarnaast denk wij ook graag met u mee als het gaat om duurzame mobiliteit. Een scan van uw wagenpark is hierbij een eerste stap om inzicht te krijgen over de wijze waarop uw huidige mobiliteit is ingericht. Op basis van de resultaten van deze fleetscan adviseren wij u graag over de mogelijke mobiliteitsbesparingen.

Motorhuis is dealer voor de gehele regio

Motorhuis Haarlem is de dealer voor inwoners uit omgeving Haarlem, Zandvoort, Heemstede, Vijfhuizen en Zwanenburg. Wij zien u graag in de showroom of werkplaats. U bent méér dan welkom.

Nieuws

Business Days

Lees verder

Onze acties

Fiat Panda Cross

  • Van: €21.242,00
  • Uw korting € 2.000,-
  • Voor: Voor €19.242,00
Bekijk actie

Werkplaatsafspraak

Vestigingen