Motorhuis Den Haag Forepark
  • DS Salon
  • Personenauto showroom
  • Bedrijfswagen showroom
  • Service personenauto's
  • Service bedrijfswagens
Motorhuis Den Haag Forepark
Rhône 18
2491 AP Den Haag
T. 070 - 347 17 47
E. forepark@​motorhuis.nl

Bekijk onze occasions in Den Haag Forepark

Op zoek naar een nieuwe of occasion? Wij verwelkomen u graag bij Motorhuis Den Haag Forepark. Motorhuis heeft een breed aanbod aan occasions en nieuwe auto’s. Met meerdere showrooms verspreid over verschillende regio’s is Motorhuis momenteel één van de grotere autodealerbedrijven in Nederland. Motorhuis Den Haag Forepark is dé Citroën dealer en DS dealer van Den Haag en hier vindt u voornamelijk personenauto’s van het merk Citroën en DS. Bent u ook op zoek naar een Citroën C1, C3 of een DS 3? Kom dan gerust een keer langs in onze showroom.

Auto kopen bij de Citroën dealer in Den Haag Forepark

Een auto kopen in Den Haag doet u bij Motorhuis. De showroom Motorhuis Den Haag Forepark is gunstig gelegen op het industrieterrein Forepark en heeft directe verbindingen naar de grote steden. De locatie is ook goed bereikbaar met de RandstadRail. U kunt lijn 3 en 4 nemen naar het station Forepark, Den Haag. Vanaf daar is het ongeveer 3 minuten lopen naar de vestiging.

Dé autogarage in Den Haag voor uw Citroën en DS

Bij de Motorhuis vestiging in Den Haag Forepark kunt u terecht voor verkoop, onderhoud, reparatie en garantie van DS personenauto’s, Citroën personenauto’s en bedrijfsauto’s. Pascal Keus, Matthijs Wielinga en hun medewerkers verwelkomen u graag en staan dagelijks voor u klaar. In onze werkplaats in Den Haag Forepark kunt u terecht voor onder andere een APK, het vervangen van een distributieriem en voor een grote of kleine beurt aan uw auto. Via onze website kunt u online direct een afspraak maken.

Merken bij Motorhuis Den Haag Forepark

Voel u thuis bij Motorhuis...

De koffie staat klaar, dan kunt u rustig kijken welke auto het beste bij u past. Wij staan altijd klaar om u te helpen bij het maken van de beste keuze. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos de weg op gaat.

Direct contact
Kom direct in contact

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Motorhuis Den Haag Forepark

Een auto leasen via Motorhuis Den Haag Forepark

Motorhuis Den Haag Forepark biedt ook verschillende vormen van autolease aan. Kies bijvoorbeeld voor een private leaseauto, een zakelijke leaseauto of in het bijzonder een private occasion leaseauto!  Kom gerust langs bij Motorhuis Den Haag voor een persoonlijke toelichting op de transparante voorwaarden. Met persoonlijk advies op maat zorgt Motorhuis ervoor dat u een leasevorm afsluit die het beste past bij uw situatie.

Toon route
Motorhuis Den Haag Forepark
Rhône 18
2491 AP Den Haag
T. 070 - 347 17 47
E. forepark@​motorhuis.nl