Motorhuis Gouda
  • Personenauto showroom
  • Bedrijfswagen showroom
  • Service personenauto's
  • Service bedrijfswagens
Motorhuis Gouda
Keerkring 3
2801 DG Gouda
T. 0182 - 68 39 39
E. gouda@​motorhuis.nl

Motorhuis; Uw autodealer in Gouda

Motorhuis Gouda is dé Opel dealer bij u in de buurt. Bij Motorhuis Gouda vindt u zowel nieuwe Opels als occasions, en zowel personenauto’s als bedrijfswagens. Ook wanneer u kiest voor een occasion kunt bij Motorhuis rekenen op zekerheid en kwaliteit. Naast alle nieuwe auto’s worden bij ons ook alle occasions altijd met garantie geleverd. Ontdek snel de voordelen van bijvoorbeeld de Opel Corsa, Opel Karl of Opel Astra in onze showroom.

Een auto kopen in Gouda? Hier kunt u terecht

Voor het kopen van een auto in de buurt van Gouda kunt u terecht bij Motorhuis Gouda. Al onze Motorhuis locaties zijn gemakkelijk te bezoeken met de auto. Wij verwelkomen u graag in onze prachtige showroom in Gouda. Kijk rustig rond en ontdek welke auto het beste bij u past. Vestigingsmanager Robert den Boer en zijn medewerkers staan altijd klaar om u te helpen bij het maken van de beste keuze.

APK, onderhoud en reparatie bij Motorhuis

Motorhuis Gouda heeft naast een prachtige showroom ook een uitstekende werkplaats. Kom gerust langs voor onderhoud, reparatie en garantie voor het merk Opel. Onze technici zijn gespecialiseerd in personen- en bedrijfswagens van het merk Opel. Voor werkzaamheden zoals onderhoud, reparaties en APK kunt u online gemakkelijk een afspraak maken.

Merken bij Motorhuis Gouda

Voel u thuis bij Motorhuis...

De koffie staat klaar, dan kunt u rustig kijken welke auto het beste bij u past. Wij staan altijd klaar om u te helpen bij het maken van de beste keuze. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos de weg op gaat.

Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Motorhuis Gouda

Een auto leasen in Gouda

Gaat uw voorkeur uit naar autolease? Dat kan! Als een van de grotere autodealers in Nederland kunt u bij Motorhuis ook een auto leasen. Motorhuis Gouda biedt verschillende vormen van autolease aan. Gaat u voor zakelijke lease, private lease of misschien wel voor occasion private lease? Bij Motorhuis Gouda kan het allemaal. Kom gerust langs voor een persoonlijke toelichting op de transparante voorwaarden. Met persoonlijk advies op maat zorgt Motorhuis ervoor dat u een leasevorm afsluit die het beste past bij uw situatie.

Toon route
Motorhuis Gouda
Keerkring 3
2801 DG Gouda
T. 0182 - 68 39 39
E. gouda@​motorhuis.nl