Motorhuis Leiden Lammenschans

  • Personenauto showroom
  • Service personenauto's
Motorhuis Leiden Lammenschans
Lammenschansweg 128
2321 HX Leiden
T. 071 - 53 51 860
E. leidenlammenschans@​motorhuis.nl

Voel u thuis bij Motorhuis...

De koffie staat klaar, dan kunt u rustig kijken welke auto het beste bij u past. Wij staan altijd klaar om u te helpen bij het maken van de beste keuze. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos de weg op gaat.

Uw jeep dealerMotorhuis Leiden Lammenschans

Showroom

Motorhuis heeft een prachtige showroom in Leiden (Lammenschans) exclusief voor Fiat, Alfa Romeo en Jeep modellen. Uw auto is in handen van onze deskundige en gespecialiseerde monteurs. Voor vragen over onze nieuwe vestiging of het onderhoud van uw auto kunt u natuurlijk altijd bellen op 071 – 535 1860.

Onderhoud

Voor onderhoud, reparatie en garantie voor Fiat, Alfa Romeo en Jeep modellen kunt u ook bij onze werkplaats terecht. Voor o.a. apk, distributieriem vervangen en een grote of kleine beurt voor uw auto kunt u direct online een afspraak maken.

Bandenservice

Voor opslag van uw autobanden kunt u bij ons terecht tijdens de vooraf aangekondigde periodes. Houdt daarom goed onze actie pagina in de gaten! Voor het aanschaffen van nieuwe autobanden kunt u online een bestelling plaatsen op onze unieke autobanden website.