Motorhuis Rotterdam
  • DS Salon
  • Bedrijfswagen showroom
  • Service personenauto's
  • Service bedrijfswagens
Motorhuis Rotterdam
Metaalstraat 5
3067 GV Rotterdam
T. 010 - 850 41 50
E. rotterdam@​motorhuis.nl

Een auto kopen in Rotterdam? Bezoek Motorhuis

Op zoek naar autodealer bij u in de buurt? Motorhuis Rotterdam is uw vertrouwde autodealer in de regio. Voor een nieuwe auto of occasion bent u bij Motorhuis aan het juiste adres. Op deze vestiging heeft Motorhuis een groot aanbod aan nieuwe personenauto’s en occasions van het merk Citroën en DS. Denk bijvoorbeeld aan een nette Citroën C1, een betrouwbare C3 of een sportieve DS 3. Bekijk snel onze actuele voorraad.

Uw autodealer in Rotterdam

Met meerdere showrooms en servicecentra is Motorhuis momenteel één van de oudere autodealerbedrijven in Nederland. Motorhuis Rotterdam is dé Citroën en DS dealer in Rotterdam Alexander en is te vinden aan de Metaalstraat 5. Deze vestiging is uitstekend bereikbaar met het OV. Wanneer u met de auto komt kunt u makkelijk voor de deur parkeren. Arie Lock, vestigingsmanager, verwelkomt u graag op deze vestiging.

Auto onderhoud, APK en autoreparatie voor Citroën en DS

Zoekt u een betrouwbaar adres voor onderhoud of reparatie voor uw Citroën of DS, kom naar Motorhuis Rotterdam! In onze werkplaatsen werken uitstekend opgeleide en gepassioneerde technici. Hier kunt u terecht voor onder andere een APK, grote beurt of kleine beurt en voor een bandenwissel. Online maakt u gemakkelijk een werkplaatsafspraak voor onderhoud aan uw auto.

Merken bij Motorhuis Rotterdam

Voel u thuis bij Motorhuis...

De koffie staat klaar, dan kunt u rustig kijken welke auto het beste bij u past. Wij staan altijd klaar om u te helpen bij het maken van de beste keuze. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos de weg op gaat.

Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Motorhuis Rotterdam

Private lease mogelijkheden bij Motorhuis Rotterdam

Stap voordelig in een nieuwe Citroën of DS met Motorhuis Private Lease. Private lease betekent onbezorgd een nieuwe auto rijden tegen een vast bedrag per maand. Verzekering, onderhoud, motorrijtuigbelasting en reparaties zijn bij de prijs inbegrepen. U hoeft alleen nog maar te tanken. Naast het leasen van nieuwe auto’s kunt u bij Motorhuis ook terecht voor occasion private lease. Meer weten? U kunt bij ons altijd terecht voor een persoonlijke toelichting.

Toon route
Motorhuis Rotterdam
Metaalstraat 5
3067 GV Rotterdam
T. 010 - 850 41 50
E. rotterdam@​motorhuis.nl