Motorhuis Den Haag Binckhorstlaan
  • Personenauto showroom
  • Bedrijfswagen showroom
Motorhuis Den Haag Binckhorstlaan
Binckhorstlaan 125
2516 BA Den Haag
T. 070 - 381 03 81
E. denhaag@​motorhuis.nl

Occasions Den Haag Binckhorst

Op zoek naar een occasion? Kom eens langs bij Motorhuis Den Haag Binckhorst. Op deze vestiging vindt u een breed aanbod aan occasions. Onze voorraad occasions bestaat uit een mooie mix van diverse modellen in elke prijsklasse. Allemaal met garantie tot wel 24 maanden! Op deze vestiging verwelkomen onze vestigingsmanager Rob van der Spek en zijn medewerkers u graag.

Auto kopen in Den Haag

Een auto kopen in de buurt van Den Haag doet u bij Motorhuis.  De showroom Motorhuis Den Haag Binckhorst is gemakkelijk te bereiken met de auto, maar ook met het OV. Vanaf Den Haag HS kunt u buslijn 26 nemen en vanaf Den Haag Centraal neemt u lijn 28. Stap uit bij Halte “Wegastraat” en u staat direct bij ons voor de deur.

Dé autogarage in Den Haag voor uw auto

Bij Motorhuis Den Haag Binckhorst kunt u ook terecht voor onderhoud of reparatie van uw auto. Snel en zonder onverwachte kosten. Wij voeren geen extra reparaties uit zonder daarover eerst met u te overleggen. Maak uw afspraak gemakkelijk online voor een APK, een kleine beurt of een grote beurt.

Merken bij Motorhuis Den Haag Binckhorstlaan

Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Motorhuis Den Haag Binckhorstlaan

Auto leasen in Den Haag

Liever een auto leasen? Geen probleem! Motorhuis Den Haag Binckhorst biedt ook verschillende vormen van autolease aan. U kunt hier terecht voor Private Lease, Zakelijk Lease, maar in het bijzonder ook voor Private Occasion lease! Kom gerust langs bij Motorhuis Den Haag voor een persoonlijke toelichting op de transparante voorwaarden. Met persoonlijk advies op maat zorgt Motorhuis ervoor dat u een leasevorm afsluit die het beste past bij uw situatie.

Toon route
Motorhuis Den Haag Binckhorstlaan
Binckhorstlaan 125
2516 BA Den Haag
T. 070 - 381 03 81
E. denhaag@​motorhuis.nl