Economy onderhoud

Economy service speciaal voor Citroën’s vanaf 5 jaar.

Is uw Citroën 5 jaar of ouder dan hebben wij goed nieuws voor u! Voor Citroën’s van 5 jaar en ouder hebben wij Economy onderhoud. Dit is betaalbaar onderhoud, gewoon uitgevoerd door de Citroën dealer maar dan tegen een zeer vriendelijke prijs.

Kies ook voor onze unieke service

Voor onderhoud en reparatie van uw Citroën bent u bij Motorhuis aan het juiste adres. Onze goed opgeleide monteurs kennen alle ins en outs van iedere Citroën. Zij werken met de beste gereedschappen en beschikken over de meest recente informatie uit het Citroën netwerk. Speciaal voor Citroën’s vanaf 5 jaar kunnen wij een betaalbaar alternatief aanbieden in de vorm van Economy onderhoud. Op basis van gebruik en kilometrage kunt u kiezen voor Economy onderhoud of origineel onderhoud. Bij Economy onderhoud maken wij gebruik van Eurorepar onderdelen, die gemiddeld 20 % voordeliger zijn dan de originele onderdelen van Citroën. Deze onderdelen zijn door Citroën geselecteerd en goedgekeurd door de ingenieurs van Citroën en vormen dus een 100% betrouwbare keuze. Kiest u voor de Economy onderhoud dan krijg u maar liefst 2 jaar garantie, op zowel de onderdelen als het arbeidsloon.

Maak nu snel een afspraak bij één van onze Citroën vestigingen.

Naast een onderhoudsbeurt kan het nodig zijn dat er aanvullende werkzaamheden uitgevoerd moeten worden. Dit zal de Service Adviseur uiteraard eerst met u bespreken. Wilt u vooraf weten wat de kosten zijn van alle werkzaamheden voor uw auto? Vraag dan een offerte aan. Wij zullen dan voor u de beste inschatting van alle kosten maken.

Alle vestigingen Werkplaatsafspraak

*Genoemde prijzen zijn adviesprijzen, inclusief BTW.

Terug naar overzicht

Nieuws

Business Days

Lees verder

Onze acties

Fiat Panda Cross

  • Van: €21.242,00
  • Uw korting € 2.000,-
  • Voor: Voor €19.242,00
Bekijk actie

Werkplaatsafspraak

Vestigingen