Een nieuwe lente met frisse lucht in de Fiat

Een nieuwe lente met frisse lucht in de Fiat

Het voorjaar is weer begonnen. Lammetjes huppelen, vlinders fladderen. En alles groeit en bloeit. Alleen jammer van de pollen in de lucht. Zorg er daarom voor dat u de lente fris en fruitig tegemoet treedt.

Het jaarlijks vervangen van het pollenfilter alleen is vaak niet genoeg. We adviseren u, naast het vervangen van het pollenfilter ook uw airco regelmatig te laten reinigen zodat vuil en bacteriën geen kans krijgen.

 

BASIS AIRCO-REINIGING
van € 39 voor slechts € 29*

Bij de basis airco-reiniging wordt een speciaal ontwikkelde spray in het verluchtingssysteem van uw auto gespoten waardoor vuil, schimmels en ziektekiemen verwijderd worden. Zo ruikt de airco weer fris en geniet u van de zuivere lucht.

INTENSIEVE AIRCO-REINIGING
van € 89 voor slechts € 69*

Met een intensieve airco-reiniging wordt het gehele airco-systeem gereinigd, inclusief de verdamper die zorgt voor de koele lucht. Het systeem verkeert na afloop weer in nieuwstaat en is vrij van bacteriën en schimmels.

Heeft u elk jaar opnieuw last van allergieën? Vraag dan eens naar het speciale anti-allergeen pollenfilter. Dit filter zuivert maar liefst 96% van de lucht in uw auto.

Wij adviseren u graag welke airco-reiniging voor uw auto op dit moment het beste is. Maak direct een afspraak of neem contact op met één van onze Fiat vestigingen.

Werkplaatsafspraak Alle Fiat vestigingen

*Prijzen gelden bij het vervangen van het pollenfilter.


Terug naar overzicht

Nieuws

100ste Pinkstershow bij Motorhuis

Lees verder

Onze acties

Citroën C4 Cactus min. € 4.000,- korting

  • Van: €25.077,00
  • Uw korting € 4.000,-
  • Voor: €20.495,00
Bekijk actie

Werkplaatsafspraak

Vestigingen