Garantie & services

Garantie & services

Commerciële garantie

Na aankoop van een nieuwe DS profiteert u van 2 jaar commerciële garantie. Reparatie of vervanging van een defect onderdeel als gevolg van een product- en/of fabricagefout is kosteloos. Bovendien profiteert u van de hulpverlening van DS Assistance.

Lakgarantie & carrosseriegarantie

De lakgarantie dekt eventuele problemen met de lak of de vernis als gevolg van een product- en/of fabricagefout. Eventueel aangetaste delen worden geheel gratis gerepareerd. Bij aanschaf van een nieuwe DS profiteert u 2 jaar van deze garantie.

De carrosseriegarantie dekt eventuele problemen die ontstaan als gevolg van doorroesten van binnenuit. Uw auto wordt gratis gerepareerd, of de door corrosie aangetaste delen worden gratis vervangen. De looptijd van deze garantie is maar liefst 12 jaar.

Garantie 100% elektrische voertuigen
en plug-in hybrid voertuigen

De duur en het maximaal kilometrage van de garantie op de aandrijflijn van 100% elektrische en plug-in hybrid voertuigen zijn identiek aan die van de commerciële garantie van het voertuig.

De tractiebatterij van 100% elektrische en plug-in hybrid voertuigen is gegarandeerd voor een periode van 8 jaar of 160.000 km, wat het eerst bereikt is. Met een minimum behoud van de batterijcapaciteit van 70% tijdens de garantieperiode.

DS Verlengde Garantie

Met de DS Verlengde Garantieverzekering zorgen wij ervoor dat de twee jaar commerciële garantie wordt verlengd met drie, vier of vijf jaar. De DS Erkend Reparateur vervangt of repareert alle mechanische, elektrische en hydraulische onderdelen en accessoires die onder de dekking vallen. U kunt de verzekering enkel afsluiten binnen 24 maanden nadat uw nieuwe voertuig door de fabrikant is afgeleverd.

De DS Verlengde Garantie is toegesneden op uw persoonlijke situatie. U kunt zelf kiezen voor de looptijd en het maximaal aantal kilometers.

In onderstaande flyer kunt u zien wat de DS Verlengde Garantie voor u gaat kosten.

DOWNLOAD DE FLYER

Voordelen van DS Verlengde Garantie

• 24 uur per dag, 7 dagen per week pechhulpverlening met DS Assistance.

• Aanvullende persoonlijke service tegen scherpe tarieven.

• Alle werkzaamheden worden uitgevoerd door de DS Erkend Reparateur.

• De dekking van de garantieverzekering is nagenoeg gelijk aan de fabrieksgarantie.

• Alle werkzaamheden die onder de garantie vallen zijn voor rekening van DS.

BROCHURE ALGEMENE VOORWAARDEN

Meer weten?

Een DS Verlengde Garantie kunt u tot twee jaar na aanschaf van uw nieuwe DS afsluiten bij uw DS-dealer.

DS  werkt voor de garantieverzekering samen met Allianz Global Assistance. Looptijden zijn inclusief 2 jaar fabrieksgarantie. Prijswijzigingen voorbehouden.

DS Assistance

Snelle pechhulpverlening in bijna geheel Europa, 24 uur per dag en 7 dagen per week

Autopech overkomt iedereen wel eens. Daarom is het goed om te weten dat de medewerkers van de professionele pechhulp DS Assistance voor u klaar staan.

DS Assistance stuurt zo snel mogelijk hulp naar u toe. Mocht uw auto onverhoopt niet direct gerepareerd kunnen worden, dan wordt er altijd gezorgd voor een oplossing zodat u uw reis kunt vervolgen.

Nederlandstalige helpdesk van DS Assistance

De Nederlandstalige helpdesk van DS Assistance is 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u beschikbaar, zowel in Nederland als daarbuiten.

00800 24 24 07 07

Terug naar overzicht

Nieuws

Overname Motorhuis Gouda en Motorhuis Alphen

Lees verder

Onze acties

Opel Corsa Edition1.2 Turbo 100 pk nu met €3.000,- korting

  • Van: €26.589,00
  • Uw korting € 3.000,-
  • Voor: Voor €23.589,00
Bekijk actie

Werkplaatsafspraak

Vestigingen