Laat een frisse wind door uw Citroën waaien

Laat een frisse wind door uw Citroën waaien

RIJD HET VOORJAAR SCHOON TEGEMOET

ONTDEK ONZE VOORJAARSACTIES

We gaan langzaam de lente tegemoet. Het seizoen van langer licht, aangename temperaturen en de natuur die in beweging komt. En zodra de lente in aantocht is, wordt het tijd voor de bekende voorjaarsschoonmaak. Wij gaan u daarbij helpen! Niet bij een opgeruimd huis, wel bij een frisse, schone auto. Zo kunt u maximaal genieten in uw Citroën!


SCHONE LUCHT

Thuis zet u de ramen en deuren open voor frissen lucht. Dit kan ook bij uw auto. Maar om echt zeker te zijn van schone lucht, is het verstandig om 1 keer per jaar uw airco te laten reinigen. De airco werkt namelijk het hele jaar door, ook in de winter. Hierdoor hopen bacteriën en schimmels zich op.

Een vervuilde airco is niet altijd merkbaar, maar kan wel impact hebben op uw gezondheid en muffe geurtjes veroorzaken. Vanaf €39 kunt uw airco professioneel laten reinigen, tijdelijk met een Human Technology® interieurreiniger t.w.v. €17,95 cadeau! Deze 3-in-1 reinigingsschuim verwijdert vuil op kunststof, glas en textiel en neutraliseert onaangename luchtjes. Deze interieurreiniger is allergieneutraal en bevat geen geur- en kleurstoffen.

Maak een werkplaatsafspraak

SCHONE VLOER

Na een natte winter, is het fijn om vieze rubberen of stoffen vloermatten in uw auto te vervangen door nieuwe matten. Ontdek ons aanbod universele Eurorepar vloermatten, tijdelijk met 15% korting!

Maak een werkplaatsafspraak

 


NIEUW BANDEN 4=3

Zodra het kwik weer boven de 7°C komt, is het tijd om van winterbanden op zomerbanden over te stappen. Waarom wisselen?

  • Winterbanden slijten sneller bij hogere temperaturen;
  • Een winterband heeft een langere remweg dan een zomerband als het warmer wordt;
  • Doorrijden op winterbanden in het voorjaar kan meer brandstofverbruik tot gevolg hebben;
  • Een zomerband biedt een betere wegligging en stuurprecisie bij hogere temperaturen.

Wij bieden een compleet assortiment zomer-en all-seasonbanden, van premium tot budget. Wij voorzien u van deskundig advies, zodat u bent verzekerd van de juiste banden voor uw auto, budget en kilometrage. Bovendien profiteert u tijdelijk van veel voordeel! U krijgt namelijk de 4de band gratis of de tweede band voor de helft van de prijs.

Maak een werkplaatsafspraak

BLINKENDE AUTO

Om uw auto voorjaarschoonmaak compleet te maken, kunt u uw auto laten behandelen met professionele producten van Waxoyl. Uw autolak is dan beter bestand tegen o.a. vuil, regen, zonlicht en luchtverontreiniging. Hierdoor wordt de glans beter behouden en kunt u uw auto beter schoonhouden. Vraag uw dealer naar de mogelijkheden.

Neem contact met ons op

NEEM DE FIETSEN MEE!

Trek er dit voorjaar met de auto én fiets op uit en ontdek de mooiste fietsroutes in eigen land. Ook buiten uw regio, want met ons aanbod fietsendragers neemt u gemakkelijk uw fietsen mee. Nu extra voordelig met maar liefst 20% korting!

Neem contact met ons op

 


WIJ STAAN VOOR U KLAAR

Uw Citroën Erkend Reparateur heeft alle mogelijke voorzorgsmaatregelen genomen om uw gezondheid en die van zijn medewerkers te beschermen en op die manier te voldoen aan de richtlijnen van het RIVM & GGD. Wij raden u wel aan vooraf contact op te nemen voor een afspraak.

Neem contact met ons op

Terug naar overzicht

Nieuws

THE BIG E-VENT IS GESTART!

Lees verder

Onze acties

Citroën C1 VTi 72 S&S FEEL nu met € 2.250,- korting

  • Van: €15.645,00
  • Uw korting € 2.250,-
  • Voor: Voor €13.395,00
Bekijk actie

Werkplaatsafspraak

Vestigingen