Laat uw remmen reviseren en tank meteen even bij

Laat uw remmen reviseren en tank meteen even bij

Remmen versleten? Geen nood!

De remmen van uw auto zijn natuurlijk minstens zo belangrijk als de motor en de aandrijving. Omdat wij uw veiligheid zeer serieus nemen en beseffen dat u misschien een stukje moet rijden om bij ons te komen, denken we graag met u mee. Wanneer wij een rem-revisie uitvoeren aan uw auto, en de kosten hiervan zijn hoger dan €150,-  dan ontvangt u nu tijdelijk een Tankcard t.w.v. €15,-.

Nieuwsgierig naar deze actie? Neem gerust contact met ons op voor advies of voor het bereken van de kosten. Of maak direct online uw werkplaatsafspraak via de online planner.

Werkplaatsafspraak

Wanneer moeten remmen vervangen worden?

Het verschilt per model en de wijze van gebruik heeft ook invloed op de levensduur van de remmen van uw auto. In de regel zal een auto die veel in stadsverkeer gebruikt wordt sneller aan een rem-revisie toe zijn dan een auto die veel snelweg kilometers aflegt.  Verder slijten de remmen van een automaat sneller dan de remmen van een handgeschakelde auto. De levensduur varieert van 5.000km tot wel 100.000km. Er staat dus eigenlijk geen maat op. Laat daarom de remmen van uw auto regelmatig controleren. Twijfelt u aan de betrouwbaarheid van uw remmen, laat deze dan direct controleren bij één van onze vestigingen.


Terug naar overzicht

Nieuws

Primeur nieuwe Opel Corsa

Lees verder

Onze acties

Opel Ampera-e nu met € 2.420,- korting

  • Van: €46.778,00
  • Uw korting € 2.420,-
  • Voor: Voor €44.358,00
Bekijk actie

Werkplaatsafspraak

Vestigingen