Opel Onderhoudsbeurt

Opel Onderhoudsbeurt

Geen verrassingen. Met de preventieve onderhoudsbeurten van Motorhuis houden wij uw auto in topconditie. Zodat u altijd kunt rekenen op uw vervoer. Maak een afspraak voor uw onderhoudsbeurt bij Motorhuis.

Opel vestigingen Werkplaatsafspraak


Grote beurt of kleine beurt?

Wij vinden dat onderhoud alleen moet worden uitgevoerd wanneer dit nodig is. Onze service adviseurs adviseren u daarom graag of u het beste voor een kleine beurt, grote beurt of ander onderhoud kunt kiezen. Hierbij wordt gekeken naar de onderhoudshistorie, aantal gereden kilometers en de huidige staat van uw auto.

Door deze formule toe te passen hebben dus altijd een onderhoudspakket op maat. Wij voorzien u graag van het beste persoonlijk advies. Neem contact op met één van onze Opel vestigingen of vraag direct online een offerte aan.

Geavanceerde diagnose

Onze technici worden doorlopend opgeleid en kennen alle technische details van uw Opel. Tijdens de onderhoudsbeurt gebruiken wij geavanceerde diagnoseapparatuur en speciale gereedschappen. Als er iets vervangen moet worden dan gebruiken wij uitsluitend originele onderdelen, waar u twee jaar garantie op krijgt.

Onderhoudsbeurt combineren met APK

Heeft u al nagedacht over het combineren van een APK Keuring met een onderhoudsbeurt? Veel Motorhuis klanten kiezen ervoor de APK keuring te combineren met een onderhoudsbeurt. Zo bespaart u tijd en geld u hoeft tenslotte maar één keer de auto naar Motorhuis te brengen voor onderhoud. Wilt u meer informatie over het combineren van een onderhoudsbeurt met een APK keuring, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Maak een onderhoudsafspraak

 

Maak nu direct online een afspraak voor uw onderhoudsbeurt. Met ons online plansysteem weet u precies wanneer het u uitkomt om bij ons langs te komen. Of neem direct contact op met de Motorhuis Opel vestiging bij u in de buurt. Onze experts staan u graag te woord.

Opel vestigingen Werkplaatsafspraak

Of bel 088-088 0323


Terug naar overzicht

Nieuws

Kom langs van 25 t/m 29 mei voor de nieuwe Citroën Ë-C3

Lees verder

Onze acties

Citroën Jumpy L2 2.0 nu met € 6.500,- korting

  • Van: €32.560,00
  • Voor: Voor €26.060,00
Bekijk actie

Werkplaatsafspraak

Vestigingen