Opel 10+ Service

Opel 10+ Service

Voor controles, onderhoudsbeurten en reparaties bent u bij ons in de beste handen. Ook als uw Opel ouder is dan 10 jaar. Wij houden graag elke Opel in topconditie. Daarom hebben wij voor u en uw 10+ Opel een exclusieve aanbieding: 20% korting* op uw werkplaatsfactuur.


10 jaar serviceExtra voordeel, speciaal voor u en uw 10+ Opel

De Opel 10+ Service is een uniek aanbod voor Opelrijders die lid zijn van myOpel en in het bezit zijn van een Opel ouder dan 10 jaar (voor Opels tussen de 5 en 10 jaar is er de Opel 5+ service). De Opel 10+ Service houdt in dat aan Opels van 10 jaar en ouder 20% korting wordt verleend op de factuur van een reparatie of een onderhoudsbeurt.

myOpel.nl

Met myOpel willen wij u als Opel rijder in de watten leggen. Informatie en gebruiksgemak, ledenvoordeel en handige functies die het u als Opel rijder gemakkelijk maken. Exclusiviteit voor wie Opel rijdt. Meld u kosteloos aan op myOpel.nl.

Afspraak maken

Is uw Opel ouder dan 10 jaar? En toe aan onderhoud? Maak dan snel een afspraak bij Motorhuis en profiteer van 20% korting op uw werkplaatsfactuur. U kunt uw afspraak uiteraard online inplannen. Schroom niet om eerst contact met ons op te nemen. U bent bij Motorhuis van harte dan welkom.

*Deze korting is van toepassing op alle bij de reparatie en/of onderhoudsbeurt gebruikte onderdelen (inclusief motorolie) en op het aangerekende arbeidsloon. Lees hier de volledige voorwaarden van de Opel 10+ Service.


Terug naar overzicht

Nieuws

Nu 24 maanden garantie op een Opel Astra Occasion

Lees verder

Onze acties

Opel Corsa-e Launch Edition Automaat met 4.000,- korting

  • Van: €36.557,00
  • Voor: Voor €32.557,00
Bekijk actie

Werkplaatsafspraak

Vestigingen