Opel 5+ Service

Opel 5+ Service

Voor controles, onderhoudsbeurten en reparaties bent u bij ons in de beste handen. Ook als uw Opel ouder is dan 5 jaar. Wij houden graag elke Opel in topconditie. Daarom hebben wij voor u en uw 5+ Opel een exclusieve aanbieding: 10% korting* op uw werkplaatsfactuur.

Extra voordeel, speciaal voor u en uw 5+ Opel

De Opel 5+ Service is een uniek aanbod voor Opelrijders die lid zijn van myOpel en in het bezit zijn van een Opel ouder dan 5 jaar. De Opel 5+ Service houdt in dat aan Opels van 5 jaar en ouder 10% korting wordt verleend op de factuur van een reparatie of een onderhoudsbeurt.

myOpel.nl

Met myOpel willen wij u als Opel rijder in de watten leggen. Informatie en gebruiksgemak, ledenvoordeel en handige functies die het u als Opel rijder gemakkelijk maken. Exclusiviteit voor wie Opel rijdt. Meld u kosteloos aan op myOpel.nl.

Afspraak maken

Is uw Opel ouder dan 5 jaar? En toe aan onderhoud? Maak dan snel een afspraak bij Motorhuis en profiteer van 10% korting op uw werkplaatsfactuur. U kunt uw afspraak uiteraard online inplannen. Schroom niet om eerst contact met ons op te nemen. U bent bij Motorhuis méér dan welkom.

*Deze korting is van toepassing op alle bij de reparatie en/of onderhoudsbeurt gebruikte onderdelen (inclusief motorolie) en op het aangerekende arbeidsloon. Lees hier de volledige voorwaarden van de Opel 5+ Service.


Terug naar overzicht

Nieuws

Nu 24 maanden garantie op een Opel Astra Occasion

Lees verder

Onze acties

Fiat 500X Sport automaat nu met € 5.750,- korting!

  • Van: €37.725,00
  • Nu met 5.750,- voordeel!
  • Voor: Voor €31.975,00
Bekijk actie

Werkplaatsafspraak

Vestigingen