Opel Airco Service

Opel Airco Service

Fris en koel in uw Opel rijden? Kom bij Motorhuis langs voor Opel Airco Onderhoud.

Contact opnemen Werkplaatsafspraak

Er zijn diverse soorten onderhoud voor uw airco mogelijk. Regelmatige controle en reiniging is van groot belang en afhankelijk van hoe intensief uw airco gebruikt wordt, is periodiek opnieuw vullen en/of onderhoud ook aan te raden.


Motorhuis voert de Airco Service van uw Opel uit. Zo weet u zeker dat uw airco behandeld is conform de kwaliteitseisen van Opel zelf en geniet u van schone en frisse lucht in uw auto.

Opel airco Service Motorhuis

Vier redenen waarom uw Airco een periodieke service verdient:

1. Comfort

Uw airco werkt sneller en efficiënter als hij in topvorm verkeert. Hij houdt uw Opel heerlijk fris in de zomer en verhoogt tijdens de andere seizoenen uw temperatuurcomfort.

2. Veiligheid

Als uw airco goed functioneert, voorkomt hij dat uw ramen beslaan. Bovendien houdt hij u als bestuurder fris en alert. Tijdens de Opel Airco Service controleert dé Opel dealer de volledige werking van uw aircosysteem. Eventuele reparaties voert uw Opel dealer vakkundig voor u uit, vanzelfsprekend tegen scherpe tarieven, bijvoorbeeld door het gebruik van Opel ruilonderdelen.

3. Hygiëne

Schone, frisse lucht in uw auto, u kunt niet zonder. Het is beter voor uw gezondheid. En verhoogt uw rijcomfort. Om dat – dag in, dag uit – voor elkaar te krijgen, moet uw airco zelf ook schoon zijn en blijven. Daarom is het belangrijk uw airco regelmatig te laten controleren. En zo nodig te reinigen. Dat voorkomt pollen, bacteriën, stof en nare geurtjes.Uw Opel dealer verzorgt gratis een vrijblijvende controle van de airco. Tegen een scherpe prijs voeren wij ook het onderhoud aan uw aircosysteem uit. Wij gebruiken hiervoor airco well® producten, een compleet aircoreinigingssysteem dat zorgt voor een gezond klimaat in uw auto.

4. Kostenbesparing

Een goed werkend aircosysteem zal minder snel defecten vertonen en minder energie verbruiken. Met tijdig onderhoud voorkomt u grote reparaties achteraf en bespaart u brandstof.


Een gezond klimaat in uw auto. Geen overbodige luxe.
Geef uw airco een opfrisser. Maak een afspraak voor één van onderstaande pakketten of vraag hier meer informatie.

 

Airco Check GRATIS

  • Controle van werking airco en temperatuur
  • Visuele controle leidingen

We controleren de werking en temperatuur van uw airco en controleren alle leidingen.


Airco Well
Service 1 € 39,-

  • Intensieve fysieke reiniging van pollenfilterbehuizingen en de omgeving.

We controleren de werking en temperatuur van uw airco, controleren alle leidingen, geven uw airco een geurbehandeling en voeren een intensieve reiniging  van de pollenfilterbehuizing uit.


Airco Well
Service 2 € 89,-

  • Grondige fysieke reiniging van de verdamper en pollenfilterbehuizing en de omgeving.

We controleren de werking en temperatuur van uw airco, controleren alle leidingen, geven uw airco een geurbehandeling en voeren een intensieve reiniging van de verdamper en pollenfilterbehuizing uit.


Airco controleren en vullen

  • € 105,00 Airco controleren en vullen (R134a)
  • € 225,00 Airco controleren en vullen (R1234y)

R134a is een vulmiddel voor de airco wat over enige tijd niet meer is toegestaan door milieu wetgeving
R1234Y is het vervangende middel.

*De getoonde prijzen zijn adviesprijzen inclusief BTW.

 Laat uw Opel Airco regelmatig onderhouden

Indien u niet met regelmaat uw airco laat onderhouden, wordt u binnen de kortste keren geconfronteerd met een defect systeem. En natuurlijk gebeurt dit net op het moment dat het u niet uitkomt!

Per jaar verliest een airco gemiddeld tot 10% koudemiddel. Dit middel zorgt – naast koeling – voor smering van de airco. Door onvoldoende smering van het systeem kan ernstige schade ontstaan. Plan daarom tijdig een Opel Airco Check bij ons in!

Wilt u meer informatie of werkt uw airco niet goed?

Bij Motorhuis weten wij alles van uw Opel en uw airco! Neem direct contact op met onze service medewerkers of maak meteen een afspraak. U bent bij Motorhuis, uw Opeldealer, méér dan welkom.

Contact opnemen Werkplaatsafspraak


Terug naar overzicht

Nieuws

Gratis upgrade naar Astra ST

Lees verder

Onze acties

Opel Corsa-e 50-kWh Elegance met € 8.450,- korting

  • Van: €38.377,00
  • Uw korting € 8.450,-
  • Voor: Voor €29.927,00
Bekijk actie

Werkplaatsafspraak

Vestigingen