Opel Economy Service

Opel Economy Service

Economy service speciaal voor Opels vanaf 5 jaar.

Is uw Opel 5 jaar of ouder dan hebben wij goed nieuws voor u! Voor Opels van 5 jaar en ouder hebben wij Economy service. Dit is onderhoud, gewoon uitgevoerd door de Opel dealer maar dan tegen een zeer vriendelijke prijs. Er is al een economy onderhoudsbeurt vanaf €159*  inclusief BTW.

Kies ook voor onze unieke service
Voor onderhoud en reparatie van uw Opel bent u bij Motorhuis aan het juiste adres. Onze goed opgeleide monteurs kennen alle ins en outs van iedere Opel. Zij werken met de beste gereedschappen en beschikken over de meest recente informatie uit het Opel netwerk. Speciaal voor Opels vanaf 5 jaar kunnen wij een betaalbaar alternatief aanbieden in de vorm van Economy Service. Op basis van gebruik en kilometrage kunt u kiezen voor Economy Service of origineel onderhoud. Bij Economy Service maken wij gebruik van onderdelen die gemiddeld 25% voordeliger zijn dan de originele onderdelen van Opel. Deze onderdelen zijn door Opel geselecteerd en goedgekeurd door de ingenieurs van Opel en vormen dus een 100% betrouwbare keuze. Kiest u voor de Economy Service dan krijg u maar liefst 12 maanden garantie, op zowel de onderdelen als het arbeidsloon.

Maak nu snel een afspraak bij één van onze Opel vestigingen.

Naast een onderhoudsbeurt kan het nodig zijn dat er aanvullende werkzaamheden uitgevoerd moeten worden. Dit zal de Service Adviseur uiteraard eerst met u bespreken. Wilt u vooraf weten wat de kosten zijn van alle werkzaamheden voor uw auto? Vraag dan een offerte aan. Wij zullen dan voor u de beste inschatting van alle kosten maken.

Alle Opel vestigingen Werkplaatsafspraak

 

*Genoemde prijzen zijn adviesprijzen, inclusief BTW.


Terug naar overzicht

Nieuws

Fiat professional pro days

Lees verder

Onze acties

Opel Corsa-e 50-kWh Elegance met € 8.450,- korting

  • Van: €38.377,00
  • Uw korting € 8.450,-
  • Voor: Voor €29.927,00
Bekijk actie

Werkplaatsafspraak

Vestigingen