Reparatiekostenverzekering Opel

Altijd mobiel, altijd veilig, altijd origineel! Opel staat voor mobiel zijn en mobiel blijven! Een reparatiekostenverzekering biedt u zekerheid en bescherming tegen onverwachte reparatiekosten. Na afloop van de twee jaar fabrieksgarantie, kunt u een reparatiekostenverzekering afsluiten, zodat u steeds veilig en beschermd de weg op kunt.

Contact opnemen

Reparatiekostenverzekering

Altijd mobiel, altijd veilig, altijd origineel! Opel staat voor mobiel zijn en mobiel blijven! Voor rijden en daar plezier aan beleven. Een reparatiekosten-verzekering biedt u zekerheid en bescherming tegen onverwachte reparatiekosten. Na afloop van de twee jaar fabrieksgarantie, kunt u een reparatiekostenverzekering afsluiten, zodat u steeds veilig en beschermd de weg op kunt.

Reparatiekostenverzekering OpelVoordelen en zekerheden

Het afsluiten van een reparatiekostenverzekering biedt u belangrijke voordelen en zekerheden:

  • U geniet van een uitgebreide bescherming tegen reparatiekosten
  • De verzekering is geldig in heel Europa
  • De verzekering is overdraagbaar op een nieuwe eigenaar wat een meerwaarde voor uw auto kan betekenen
  • Flexibele en snelle afhandeling: Motorhuis verzorgt de afhandeling van de kosten voor u
  • Er is geen beperking op het aantal reparaties

De reparatiekostenverzekering van Opel omvat alle af fabriek gemonteerde mechanische, elektrische, elektronische, hydraulische en pneumatische onderdelen van het in de overeenkomst beschreven voertuig.*

Originele onderdelen

Motorhuis beschikt bovendien over alle knowhow om uw auto in de allerbeste conditie te houden en kennen wij uw auto van binnen en van buiten en werken wij met originele Opel onderdelen voor reparaties aan uw Opel. Zo bent u altijd zeker dat u de beste service krijgt.

Meer informatie?

U wilt meer informatie over de reparatiekostenverzekering neem contact op met één van onze medewerkers, zij informeren u graag over de verschillende garantiecontracten. Ook online is het mogelijk om direct een offerte op te vragen, maar wilt u liever persoonlijk meer informatie, breng dan een bezoek aan één van onze Opel vestigingen. U bent méér dan welkom.


Terug naar overzicht

Nieuws

Launch Event nieuwe Opel Vivaro

Lees verder

Onze acties

Opel Corsa min. € 3.233,- korting

  • Van: €20.332,00
  • Uw korting € 3.233,-
  • Voor: Voorraad model €17.099,00
Bekijk actie

Werkplaatsafspraak

Vestigingen